Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki nem fogyókúrázik pedig...

Aki nem fogyókúrázik pedig van rajta ( tényleg) 3-5 kiló, az már nem is ember?

Figyelt kérdés
miért ekkora divat a "fogyi"? Nincs más dolga? én 3 gyerek mellett néha ráérek ideülni és látom, hoyg a fogyizás a világ közepe. ( meg a politika)
2010. febr. 10. 18:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%
Figyu, én 51-52 kg vagyok, 156cm-hez de ha felveszek egy szűkebb nadrágot, harisnyát, (néha) tangát sőt még a melltartó is, bevág! Nem elég csak a tornázás ahhoz, hogy ezeket a párnákat eltüntessem. Igen, zsíros vagyok.....:S Egészségügyi szempontból is diétán vagyok, szóval így is úgy is fogyózok...
2010. febr. 10. 20:26
 12/13 anonim ***** válasza:
74%
A baj nem a 3 kilóval van, hanem a 13-mal... 23-mal... 33-mal... És MIND 3 kilóval kezdődött...
2010. febr. 11. 10:17
 13/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, van aki nem értette a kérdést, de mindegy.

igen is divat...és sokan azt hiszik, hoyg normál súllyal is "kúrázni2 kell, mert az menő, Norbi diéta, meg egyebek... enm tudom felsorolni.

és a sok önigazolást kereső ember, nyilvánvalóan semmi fölösleg nincs rajta, de felrakja a fotóit, hoyg elég jó-e...ezekre gondoltam.n rakom fel a gyerekeim osztályzatait, hoyg 70 kg a 14 éves fiam és a tesi csak néyges ez jó??,( másból kiemelkedő)szóval sok a felesleges kérdée a témában nem?

2010. febr. 11. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!