Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt megy le 10...

Mennyi idő alatt megy le 10 kiló fölösleg?

Figyelt kérdés
1 hónap alatt szeretnék lefogyni, mert nyárra szép akarok lenni, meg csinos meg minden, és nincs időm fogyózni, gyorsan akarok mindent. Nem akarok változtatni az étkezésemen, szeretek zabálni, sportolni sincs kedvem, mert nincs időm rá, mert nagyon sok dolgom van, pl. facebook, haverok, buli. Utána olvasni sem akarok a dolgoknak, meg a keresőt sem akarom használni, mert fogyózni akarok nem olvasgatni, és különben is diszlexiás vagyok. SOS, HELP, HILF MIR! 15/L ikszdé, kettőspontdé.
2014. jún. 18. 08:25
1 2
 1/13 anonim válasza:

Ez nagyon remélem,hogy kamu kérdés.... hogy tudnál úgy fogyni ha semmit nem teszel érte?????????

Ha igazán fogyni szeretnél nem zabálsz össze vissza! Egy nap sokszor eszel,de keveset...tésztát kenyeret elhagyod helyette teljes kiőrlésű kenyeret! És ha felemeled a hátsód...a gép elől...és inkább futsz,bicajozol,tornázol...pár hónap alatt talán sikerülhet:)..ilyen hozzáálással viszont SOHA!!!!!!!

2014. jún. 18. 11:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Kamu.
2014. jún. 18. 12:36
 3/13 A kérdező kommentje:
De a barinőm is lefogyott etkinsz diétával, meg lébőjt kúrával, olvasta a nők lapjában! Viszont én modern vagyok, én ezekben nem hiszek! Szerintetek ha nem eszek egész nap akkor mennyi idő alatt fogok fogyni?
2014. jún. 18. 12:38
 4/13 anonim ***** válasza:
Parodizálja az itt felbukkanó szerencsétleneket, akik 0 melóval akarnak Vin Dieselek/Megan Foxok lenni. Ne csesszetek fel, hogy ez nem esett le:D
2014. jún. 18. 12:41
 5/13 anonim válasza:
Jaja, kamu az egész. Könnyen rá lehet jönni :) ezt mort nem vettem be :P ;)
2014. jún. 18. 12:45
 6/13 A kérdező kommentje:

Válaszolna valaki rendesen is?!

Ráveszem magam az edzésre, ez jó edzésterv???

Hétfő: futás 10 perc

Kedd: Súlyzózás (van egy 1 kilós kézisúlyzóm), 20-30x megemelem

Szerda: biciklizés 15 perc

EZZEL MENNYIT FOGOK FOGYNI??? MINÉL GYORSABBAN KÉNE!

2014. jún. 18. 12:52
 7/13 anonim válasza:
A leggyorsabb, legpraktikusabb mód: fogsz egy éles kést és ahol van zsír levágod. Eleinte kicsit fájni fog, de nagyon hatásos módszer.
2014. jún. 18. 13:06
 8/13 A kérdező kommentje:
De a bőröm nem lesz attól csúnya?
2014. jún. 18. 13:06
 9/13 anonim válasza:
Nincs jobb dolgod mint hogy szórakozz? Ha fogyni akarsz csináld rendesen...
2014. jún. 18. 13:07
 10/13 A kérdező kommentje:
Rendesen akarom, de sok dolgom van, és szegény is vagyok! Elmegy a pénzem bulira, haverokra, cukros, lisztes ételekre, de egészséges kajákra nincs pénzem! SEGÍTSÉG!!!!!
2014. jún. 18. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!