Ha 4 hónap alatt lement a 10 kiló fölösleg ami rajtam volt, az nem számít gyors fogyásnak ugye?
Figyelt kérdés
164 cm / 62 kg voltam és most 50-51 kg vagyok.2013. dec. 14. 23:10
1/3 anonim válasza:
Nem. De ha visszatérsz a régi életmódodhoz, akkor ugyanúgy meghízol, mint korábban.
2/3 anonim válasza:
Nem, de attól függ, hogy adtad le. Ha koplalással, akkor nem jó.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát az elején futottam minden nap. Úgy kb november elejéig. Mert a hidegben bedurran a mandulám és kész. Viszont mióta hideg van csak az étkezés maradt, így nyilván jobban sanyargatom magam, de nem érzem koplalásnak. Nem ettem tésztaféléket, lisztes dolgokat, semmi édesség vagy más rágcsa, tejterméket se ittam. Szóval szuper egészségesen táplálkozom. És ezt tartani is akarom. Szerintem ez nem koplalás. Szóval, nem volt gyors. OKé, köszönöm megnyugodtam :)
2013. dec. 15. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!