Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék fogyni az esküvőmre....

Szeretnék fogyni az esküvőmre. Milyen módszert javasoltok?

Figyelt kérdés
Pár kg-ot szeretnék leadni, eddig az van, hogy figyelek a bevitt kalóriára, mértékkel eszem, többször keveset, és 2 naponta futok 2-3 km-t. Mit javasoltok még?
2014. máj. 23. 17:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ja és ez azért fontos mert a fogyás az étkezésen múlik.

1 kiló zsír elégetése asszem 9 EZER kalória.

1 óra futas alig 500 kcal..

2014. máj. 23. 18:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Az előző alapvetően igaz (az, hogy mennyit éget a futás, az persze igen változó). De naponta ennyit pluszban égetni, kevesebb kalóriát bevinni, az már idővel okozhat különbséget, főleg, hogy a mozgás az anyagcserére is tud hatni... De az egészség és az izmok miatt is fontos a mozgás, akkor is, ha a fogyást magát nem az határozza meg.

Kérdező, nem tudom, milyen az étrended, én így ismeretlenül a szénhidrátcsökkentést tudom javasolni, az sokaknak beválik. Az, hogy mi a legjobb módszer a Te esetedben, nem tudhatom. Azt hiszem, arra nincs szükséged, hogy azt mondjam, ne kényszerítsd magad arra, ami a testednek nem esik jól :) Sok sikert, legyél csinos a nagy napra! :)

2014. máj. 23. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!