Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le szeretnék fogyni. Mit...

Le szeretnék fogyni. Mit javasoltok mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már gyerekkorom óta túlsúllyal küzdök. Nem látszik rajtam a valós súlyom, szerencsére jó alkatot örököltem, így tudok csalni öltözködéskor. Eddig nem is volt semmi baj, de az utóbbi időben egy gyógyszernek köszönhetően nagyon felszedtem magamra. És már zavar. Sosem voltam vékony, de soha nem küzdöttem ekkora felesleggel, mint most. Általánosságban 6-7 kiló feleslegem volt, most azonban több, mint 20 kiló felesleg keletkezett rajtam! Kipróbáltam rengeteg fogyasztó módszert, de egyik sem használt. Szerencsére már elhagyhatom a gyógyszert, mert rendbe jöttem, így remélem, hogy most tudok majd fogyni. Viszont szeretném felgyorsítani a folyamatot. Tudnátok javasolni (a nyilvánvaló mozgáson kívül) valamit, amivel fel tudom gyorsítani a folyamatot? Előre is köszi a válaszokat!

2013. dec. 20. 00:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a napi 5x-i,de kevés étkezést ajánlanám,nekem 2 hónap alatt sikerült fogynom 6 kilót. A lényeg,h ne gyorsan akarj lefogyni,m semmi értelme. Én sose tudtam vna ráállni erre a napi 5 evésre,de most muszáj volt betegség miatt. Az elején nem mondom,h könnyű volt,de most már teljesen jól érzem magam. Régen veszettül fogyóztam,m gyorsan el akartam tüntetni a felesleget,sikerült is,viszont emlékszem,h alig vártam,h végre leadjam amennyit akartam és ehessek többet. Most viszont ezt nem érzem,mivel nem éhezem,hozzáállt a szervezetem ahhoz,h folyamatosan kap enni és nem követelőzik.Sokkal jobban is érzem magam,nincsenek átszenvedett éjszakák,m éppen túlzabáltam magam. Még1x mondom,az elején nem volt könnyű,de megéri. Én elhagytam a cukrot,fehérlisztet,ropikat. Nem mondom,h éppen egy falatot se eszek,m pl vasárnapi ebéd után egy kis nasit megengedek magamnak,de nem 3 szelet tortát pl,hanem csak egy felet és evvel ki vagyok elégitve:)
2013. dec. 20. 07:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Az igazi ételek egészségesen tartanak, a mű ételek megbetegítenek.

Amint elhagyod a sok szénhidrátot, a gabona- és tejfehérjéket az étrendedből, sokkal jobban fog működni a szervezeted, a kiegyensúlyozottabb hormonrendszered mellett nem lesz túlsúlyod.

2013. dec. 20. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!