Napi 4 km futástól lehet fogyni?
Értem. Köszönöm szépen. Azt hiszem, akkor ha elkezd fáradni, akkor fogok még ráadni. Nem állok meg.
Köszönöm, ez még eszembe se jutott. Régebben is futottam, azt gondoltam már megerősödött. Igazad lehet, köszi.
Köszönöm, megnézem a linket.
Utolsó előtti hozzászóló:
Nagyon ügyes vagy, hogy érted el a 7 km-es távot? Mennyi idő alatt lehet elérni, ha rendszeresen futok? Természetesen egyéntől függ, de nálad mennyi idő volt?Mennyivel kezdted?
Na hát! Akkor üdv a csapatban.
Annó, 2 éve 2 km-el kezdtem, mert a rendőrsuliban annyit kellett időre futni a felvételinél. Sajnos soha nem mentem fölé. (a sulit nem fejeztem be, inkább egyetem lett belőle)
Aztán 1 évig alig-alig futottam, mondhatni soha. Most elkezdtem ismét, de ezuttal erdőben, nem közúton. Sokkal jobb érzés, szép az erdő és ez ösztönöz. Eddig soha nem éreztem, utáltam, mert kényszerből kellett, de most hiányzik. Minden nap kimegyek szinte. Sokáig tartottam, a 2 km-es távot, most azt gondoltam mi lenne ha emelném, ment, bár megállásokkal. Így az új cél az, hogy egybe lefussam, aztán jöhet az 5 km. Remélem menni fog.
Nagyon köszönöm a választ, aranyos vagy, hogy tanácsokat adsz, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!