Napi 15 perc tornával érhetek el eredményt?
Figyelt kérdés
meg persze egészségesen is táplálkozok :D
comb , kar , és has gyakorlatokat csinálok
2014. máj. 22. 10:48
11/14 A kérdező kommentje:
mondom nem akarok már fogyni 51 kg vagyok
2014. máj. 22. 13:39
12/14 anonim válasza:
Akkor milyen eredményt akarsz elérni a 15 perces edzéseddel?
13/14 anonim válasza:
Ja, kérdés, mit akarsz elérni... Valaminek jó, én kevesebbet mozogtam, amikor fogytam (leszámítva a sétákat). Most izmosodni szeretnék, plusz azért fogyni is kéne (a kalóriadeficitem majd eldönti, melyiket, bár nagyon kezdőként még együtt is mehet a kettő), 15 percnél azért többet tervezek naponta... De ha intenzív a 15perc, kis emlékeztetőnek, hogy ne bomoljanak le a minimálison túli izmok, még annyi is megteheti...
Ha valakinek amúgysincs sok izma és csak súlyt akar tartani, ahhoz 15 perc se feltétlenül szükséges, de az egészséghez azért nem árt...
14/14 anonim válasza:
Szerintem akkor már több értelme lenne, ha inkább 2-3 naponta tornáznál 1 órát. Ez így olyan semmilyen..épp elkezdenéd, de már vége is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!