Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 15 perc tornával érhetek...

Napi 15 perc tornával érhetek el eredményt?

Figyelt kérdés

meg persze egészségesen is táplálkozok :D

comb , kar , és has gyakorlatokat csinálok

2014. máj. 22. 10:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
mondom nem akarok már fogyni 51 kg vagyok
2014. máj. 22. 13:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor milyen eredményt akarsz elérni a 15 perces edzéseddel?
2014. máj. 22. 15:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ja, kérdés, mit akarsz elérni... Valaminek jó, én kevesebbet mozogtam, amikor fogytam (leszámítva a sétákat). Most izmosodni szeretnék, plusz azért fogyni is kéne (a kalóriadeficitem majd eldönti, melyiket, bár nagyon kezdőként még együtt is mehet a kettő), 15 percnél azért többet tervezek naponta... De ha intenzív a 15perc, kis emlékeztetőnek, hogy ne bomoljanak le a minimálison túli izmok, még annyi is megteheti...

Ha valakinek amúgysincs sok izma és csak súlyt akar tartani, ahhoz 15 perc se feltétlenül szükséges, de az egészséghez azért nem árt...

2014. máj. 22. 18:55
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor már több értelme lenne, ha inkább 2-3 naponta tornáznál 1 órát. Ez így olyan semmilyen..épp elkezdenéd, de már vége is.
2014. máj. 23. 03:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!