Almaecetes fogyókúra?
Figyelt kérdés
Szerintetek beválik ha naponta iszok almaecetet? Van olyan aki próbálta? Mennyi idő alatt mennyit lehet fogyni?2014. máj. 21. 14:47
51/55 A kérdező kommentje:
Te irtal ide te vereb :D nagyonnagy jampi vagy h idejossz azt itt vered a nyalad :D
2014. máj. 21. 21:38
52/55 anonim válasza:
"vereb" - manapság nagyon menőő szavak ezek a tinik körében :D
jóvan tesó nyugivan, béke meg mindenféle. nincs harag, megbocsájtottunk neked.
minden jót, sok pénzt, és boldogságot. szeresd önmagadat, ecet nélkül is, és így másokat is szeretni tudsz majd.
puszi.
53/55 anonim válasza:
Kerd meg anyucit, hogy kiserjen be a kisegitoiskolaba!
54/55 anonim válasza:
Mondjuk nem ertem hogy miert csak egy kanallal. Igyal meg 1 litert egyszerre, masnapra 10 kilot fogysz! :D
55/55 anonim válasza:
kérdező probáltad a kurát?eredmény? ne foglalkozz a rosszindulatu emberekkel!én azt értem hogy ők letettek már valamit az asztalra,szép dolog is aztán a tapasztalataikat átadni másoknak hogy segitsenek vele csak nem mindegy milyen formában,ezt kéne még gyakorolni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!