Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Almaecetes fogyókúra?

Almaecetes fogyókúra?

Figyelt kérdés
Szerintetek beválik ha naponta iszok almaecetet? Van olyan aki próbálta? Mennyi idő alatt mennyit lehet fogyni?

2014. máj. 21. 14:47
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:
Te irtal ide te vereb :D nagyonnagy jampi vagy h idejossz azt itt vered a nyalad :D
2014. máj. 21. 21:38
 52/55 anonim ***** válasza:

"vereb" - manapság nagyon menőő szavak ezek a tinik körében :D

jóvan tesó nyugivan, béke meg mindenféle. nincs harag, megbocsájtottunk neked.

minden jót, sok pénzt, és boldogságot. szeresd önmagadat, ecet nélkül is, és így másokat is szeretni tudsz majd.

puszi.

2014. máj. 21. 21:59
 53/55 anonim ***** válasza:
Kerd meg anyucit, hogy kiserjen be a kisegitoiskolaba!
2014. máj. 21. 23:33
 54/55 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem ertem hogy miert csak egy kanallal. Igyal meg 1 litert egyszerre, masnapra 10 kilot fogysz! :D
2014. máj. 21. 23:34
 55/55 anonim válasza:
kérdező probáltad a kurát?eredmény? ne foglalkozz a rosszindulatu emberekkel!én azt értem hogy ők letettek már valamit az asztalra,szép dolog is aztán a tapasztalataikat átadni másoknak hogy segitsenek vele csak nem mindegy milyen formában,ezt kéne még gyakorolni :/
2014. aug. 23. 07:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!