Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Almaecetes fogyókúra?

Almaecetes fogyókúra?

Figyelt kérdés
Szerintetek beválik ha naponta iszok almaecetet? Van olyan aki próbálta? Mennyi idő alatt mennyit lehet fogyni?

2014. máj. 21. 14:47
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:

És ti mindent elhisztek, amit írnak a neten?

'Fogyasztó hatása is ismert, hiszen a benne lévő pektin serkenti az emésztést.' - Akkor eszek almát. Nekem attól is ugyanúgy beindul az emésztésem, mégsem ecetes vizet iszogatok. Ami, lehet akárhány %-os... NEM EGÉSZSÉGES inni, mint a vizet...

Más kérdés ízesítene vele, azzal nincs gond.

2014. máj. 21. 15:33
 22/55 A kérdező kommentje:

énse úgí iszom mint a vizet. cukornélküli teába teszek egy kanállal, és úgy iszom. egyáltalán nem mar.

és ha több oldalon is irnak erről, akkor valamiért mégiscsak jó

2014. máj. 21. 15:38
 23/55 anonim ***** válasza:
60%

Tehát téged nem érdekel hogy mi hogyan működik a szervezetedben.

Téged az érdekel, hogy ha én ecetet eszek/iszok akkor azt MILYEN CÉLLAL teszem, mert nyilván akkor fogok fogyni ha én fogyás eltökélt szándékával eszem valamit.

Nem túl burkoltan leírtam, hogy nincs jelentősége a fogyásodban az ecetnek, az inzulinszintednek van köze amit gondolom rendszeresen felnyomsz cukorral, keményítővel vagy tejjel.

Igazából, nincs több kérdésem.

Amíg a nők nem tanulják meg, hogy ne érzelmi alapon hozzanak meg minden döntést (kiskegyed, fogyókúrás portál szeretet, Minimorris nem szeretet) addig ti maradtok sárban, nem én.

Megjegyzem nem lehetetlen, több értelmes és gondolkodó nő van itt a fórumon is akik tudnak ésszerű döntéseket hozni, gondolkodni és szöveget érteni.

Nekik elsősorban ebben kellene tanácsot adniuk társaiknak, ezt hogy csinálják.. :D

2014. máj. 21. 15:41
 24/55 anonim ***** válasza:

Jaaaahhhhhhj sajna nehéz mindenkinek ezt elmagyarázni, tudjátok, hogy van ez....

Nekem még mindig nem sikerül megtalálni, hogy merre menjek.. MELYIKET HELYEZZEM ELŐTÉRBE? AZ ÉSZ ÉRVEKET, RACIONALITÁST, VAGY AZ ÉRZELMEKET???

Mindkettő megvan bennem, és sokszor van olyan helyzet, amikor nemtudok dönteni...

2014. máj. 21. 15:50
 25/55 A kérdező kommentje:
te hallod. nem ismersz, nemtudod hogy mit hogy gondolok, akkor meg ne akard már eldönteni hogy engem mi érdekel vagy mi nem. van köze hozzá, gyorsítja az anyagcserét elsősorban, ami segít fogyni ;) kiskegyed meg a többi, nemérdekel nem szoktam olvasgatni, ezt is benézted :) ugyhogy végre elhúzhatnál valamerre
2014. máj. 21. 15:51
 26/55 anonim ***** válasza:
100%
Azééért te nem vagy az a női magazinokkal butított nő, szerencsédre. Egyensúlyt kell találni persze, nem azt írtam hogy Ti tökéletesek vagytok, hanem hogy számomra itt a fórumon úgy jön le már sokkal közelebb jártok a számotokra is egészségesebb megfontoltsághoz és gondolkodáshoz. Legalább erre szüksége lenne más nőknek is, egyfajta elismerésnek szántam ezeket. :)
2014. máj. 21. 15:52
 27/55 anonim ***** válasza:
Neked melyik fontosabb?
2014. máj. 21. 16:10
 28/55 anonim ***** válasza:
57%
Már egy ideje foglalkozok testépítéssel,de még egy testépítőtől sem hallottam, hogy valaki ecetet használna a zsírégetéshez,pedig náluk elég durván le kell szálkásítani,de biztos ők a hülyék, hogy diétáznak...
2014. máj. 21. 16:57
 29/55 anonim ***** válasza:

Akkor Kérdező ha nem a kiskegyedben, akkor írd le melyik női magazinban olvastad hogy az ecet gyorsítja az anyagcserét ráadásul ez miért segíti a fogyást? Mert az olyan kattintásvadász szánalom tré oldalak mint amit linkeltél nem számítanak hiteles forrásnak, de nem is akar annak tűnni: kizárólag a levegőben lógó állításokat használ, és meg sem próbálja alátámasztani. Nyilván olyan közönség számára akinek nem is számít hogy amit olvas az igaz-e vagy orbitális nagy sületlenség..

Mi az anyagcsere?

Biztos vagy benne hogy olyan szavakat használsz amiknek ismered a jelentését?

2014. máj. 21. 17:45
 30/55 anonim ***** válasza:
Gondoltam, hogy nem fogsz rá válaszolni :D
2014. máj. 21. 18:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!