Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Almaecetes fogyókúra?

Almaecetes fogyókúra?

Figyelt kérdés
Szerintetek beválik ha naponta iszok almaecetet? Van olyan aki próbálta? Mennyi idő alatt mennyit lehet fogyni?

2014. máj. 21. 14:47
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
Te még mindig itt vagy?? Nemtudom miért nem tudod felfogni, hogy nem érdekel amit mondasz, egyébként ismerősöm is mondta, hogy fogyott vele, de kíváncsi voltam másokra is. Amibe te éppen nem tartozol bele. Nem tudom hányféle képpen írjam még le hogy megértsd. Miért ne számítana annak? Nemtudom ki vagy te, hogy ilyen nagyokosnak érzed magad, de megmondtam, nem kell hogy ide írj.
2014. máj. 21. 18:10
 32/55 anonim ***** válasza:

Kinek tartom magam?

Ember, annak tartom magam aki tudja hogy hogyan bomlik le a zsírod. Az ismerősöd pedig kamuzott. :)

2014. máj. 21. 18:17
 33/55 A kérdező kommentje:
akkor nézz már utána ennek is, mielött elkezdesz magyarázni
2014. máj. 21. 18:20
 34/55 anonim ***** válasza:

utánanéztem, leírtam neked.

azoknak pedig ne higgy akik bekamuzzák hogy valamilyen csodaszertől (ami egyébként valami tök átlagos anyag) lefogytak, mert ezek is tipikus csajos hazugságok. fecsegések, nem kell komolyan venni az ilyen legendákat.

2014. máj. 21. 18:27
 35/55 anonim ***** válasza:
Hagyd tesó! Van, aki nem képes befogadni az információt... Jó lesz neki az ecet,igya csak!
2014. máj. 21. 19:00
 36/55 A kérdező kommentje:
jó is lesz ;)
2014. máj. 21. 19:13
 37/55 anonim ***** válasza:
100%

Azért még mellette nyomhatsz szénhidrátszegény táplálkozást.. aztán majd persze úgy fogod továbbadni, hogy az ecettől fogytál.

Mindegy is.. hagyd a kenyeret, lisztet, tésztát, cukrot.. zöldséget egyél köretnek.

2014. máj. 21. 19:17
 38/55 anonim ***** válasza:
Várjuk a csodálatos, mindent megváltoztató eredményeket! :)
2014. máj. 21. 19:17
 39/55 A kérdező kommentje:

huzzatokmár kajak nemhiszlek el titeket. teaztán tudod hogy én hogy fogom tovább adni nem???? neked az agyadra ment ez a "mindent jobban tudok mindenkinél" szarod

temeg várjad nyugodtan

2014. máj. 21. 19:21
 40/55 A kérdező kommentje:
de azt már nemtudod felfogni hogy eddig mit irtam
2014. máj. 21. 19:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!