Cukkini melegszendvics jó vacsorára?
Figyelt kérdés
1 cukkinit félbe vágok és arra megy rá a sonka,főtt tojás és sajt.
Jó ötlet fogyókúra alatt?
2014. máj. 21. 10:23
1/9 anonim válasza:
A sajttal nem fog mindenki egyetérteni, de alapvetően nagyon jó ötlet!
2/9 anonim válasza:
Finom lehet. Én ugyanezt csinálom pulyka darált hússal.
3/9 anonim válasza:
Hát nem igazán fogyókúrás étel a sajt és a sonka zsíros étel,a kenyér meg tele van szénhidráttall.Ha fogyókúrázol el kell felejteni a kenyeret vagy teljes kiőrlésüt egyél.
4/9 anonim válasza:
Szólja le egy olyan ember a kérdezőt (aki cukkinit eszik) aki viszont teljes kiőrlésű kenyeret fogyaszt, azaz tömény keményítőt.
A zsír meg mióta nem fogyókúrás? Senkit nem zavar hogy tök jól emésztjük és nincs inzulinválasza a zsírnak (sonkából) ?
5/9 A kérdező kommentje:
3. válaszoló
Kenyeret nem eszek,épp azt helyettesíti a cukkini
2014. máj. 21. 14:57
6/9 anonim válasza:
Én értelmeztem rosszul a kérdést? De szerintem a kérdező a cukkinit használja kenyérként. Szó nem volt a kérdésben kenyérről. Kvázi töltött cukkini. Teljesen jó. A zsírtól ne félj kedves.
7/9 anonim válasza:
Igaz,a melegszendvicset félreértettem,de én akkor se ennék sonkát meg sajtot az nem diétás étel.(De Minimorisnak ajánlom fehérkenyérrel és egy kis kacsazsírral megkenve hogy ne legyen túl száraz ;)
8/9 anonim válasza:
A zsíros ételek diétásak, csak a betegségipar, dietetika zsírszegény megbetegítő táplálkozása alapján nem diétásak. :)
9/9 anonim válasza:
Kacsazsír nálam játszik, búzakenyér már kevésbé.
Cukkinis kacsazsíros valami, ez viszont most jó ötlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!