Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez még belefér a súlytartásba?

Ez még belefér a súlytartásba?

Figyelt kérdés

Ha ma megennék egy danone vagy valamilyen pudingot + egy kis melegszendvicset.3naponta eszem édességet.

Napi 100-120 percet biciklizek.pékárút nem is tudom mióta nem ettem.Néha belefér egy kis csalás?

14/L/160/44-45kg

2013. jún. 5. 15:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Tudod elég vékony vagy, nem súlyt tartanod, hanem felszedned kéne párat. Nem a külső a legfontosabb, persze tudom hogy egy vékony lány esztétikailag sokkal vonzóbb, de azért erre sosem szabad rágörcsölni.

Nem szabad hogy átforduljon evészavarba és tudod 14 évesen, pláne 44 kilósan nem azon kell gondolkozni hogy mikor ehetsz csokit vagy pudingot.

Vékony vagy, ez szinte biztos. :) Ha az okosok szerint én vékony vagyok, akkor neked iszonyat vékonynak kell lenned, hozzám képest, de akárkihez képest is.

Remélem hogy ez nem a napi kajád amit leírtál. Mert az borzalmasan kevés. 1 nap minimum 3X kell enned. Ezt be kell tartanod.

2013. jún. 5. 15:34
 2/4 A kérdező kommentje:

Tudom és eszem rendesen ,de - 36kg után néha szörnyű dolgokra képes az ember.Minden étkezés után bűntudatom van és már sajnos szörnyű dolgokhozz kell folyamodnom ,hogy megnyugodjon a lelkem.Csak az a baj ,hogy az se tart sokáig.

Pl most nem írnék ,mert te is megszörnyednél.

Köszönöm!

2013. jún. 5. 15:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Még mindig én vagyok. :) Tudom h miről beszélsz az én utam is nehéz volt idáig, és nem a vak világba beszélek. De kell hogy tudd, hogy nem ettől leszel értékes, hogy sokkal többet érsz bármely drágakőnél, és nem a külsőd miatt.

Gondolj bele, akadályoz a mindennapokban. Hogy folyton ezen rágódsz és gondolkozol, hogy akkor látod magad szépnek, ha alig ettél aznap, vagy még akkor sem, mind megakadályoz abban, hogy egy teljes értékű életet élj, hogy teljes értékű emberi kapcsolataid legyenek, mert minden energiádat leszívja az ha folyton ilyeneken gondolkodsz.

Erősnek kell lenned, és el kell döntened, hogy mit akarsz. Ha jobban belegondolsz minden a döntéseken múlik. Ez határozza meg az életed.

2013. jún. 5. 15:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megértésed!! Aranyos vagy.
2013. jún. 5. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!