Belefér a diétába megeszek 2-3 zabpalacsintát úgy hogy nem teszek bele semmi tölteléket és édesítőszerrel készül zsírszegény tejjel? Hány csészényi 45 gramm zabpehely (250ml/csésze)?
Helló mindenkinek!!
Én fogyókúrázom de nagyon megkívántam az édességet.
De nem szeretném visszahízni amit eddig leadtam (55 kiló voltam és most 42-43 és 168cm)
Hozzávalók a zabpalihoz:
Hozzávalók:
-45 gramm zabpehely
-2 dl zsírszegény tej
-135 gramm víz
-1 tojás
-1 csipet só
-édesítőszer
-olaj a sütéshez
Szerintem inkább egészséges nass kaját készíts.
Persze lehet sakkoni hogy egy kis zab belefér, egy kis tej még nem a világ vége..
Miért nem csinálod inkább kókuszból? Kókuszliszt, lenmagliszt, banán.. kakaó, édesítő.. Ilyen alapanyagokkal igazán nagyon finom dolgokat (akár palacsintát) lehet készíteni, és mégsem zab meg tej alapú (és azért ez jó).
Szerintem jobb receptet, alapanyagokat keress! :)
Neked agyadra ment a diéta, csillagom. Méghogy a britek nem ismerik a kókuszlisztet?! Segítek picit, jó, hogy ne csak irigykedjek a te csodás képességeidre...
Tudod drága kicsi szívem.. Ahol én lakok a közelünkbe nincsen Tesco se Sainsbury's se Iceland se hasonló csóró,olcsó, nyomorult boltok..
Na puszi:*
Jaa, hát akkor marad ami van :)
zab van és palacsinta kell, akkor ez lesz.
Hogy belefér-e azt nem lehet megmondani. Hízni nem fogsz tőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!