Belefér a diétába megeszek 2-3 zabpalacsintát úgy hogy nem teszek bele semmi tölteléket és édesítőszerrel készül zsírszegény tejjel? Hány csészényi 45 gramm zabpehely (250ml/csésze)?
Helló mindenkinek!!
Én fogyókúrázom de nagyon megkívántam az édességet.
De nem szeretném visszahízni amit eddig leadtam (55 kiló voltam és most 42-43 és 168cm)
Hozzávalók a zabpalihoz:
Hozzávalók:
-45 gramm zabpehely
-2 dl zsírszegény tej
-135 gramm víz
-1 tojás
-1 csipet só
-édesítőszer
-olaj a sütéshez
TaplalkozasHarcmuves!
Köszi a válaszokat:)
Egyébként biztos hogy a másik válaszoló a legjobbat akarta. Milyen idő van Britanniában?
Mert itthun éppen nem borult az idő, enyhén hűvös. Úgy hallottam tőletek hozzánk jött az esős idő.
Utolsó!!
Igen itt esett az eső nagyon sokáig de most olyan 2-3 napja elég tűrhető és süt a nap tegnap olyan jó idő volt hogy kilehetett menni napozni a parkba:) Ma sincs hideg de nincs olyan jó idő mint tegnap volt :s
De tudod Britanniába nem tudni mikor változik meg az idő egyik percbe süt a nap másikba szakad az eső szóval ezt az egyet utálom Angliába :ddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!