Almaecetes fogyókúra?
1. szerintem egész normálisan írtunk. Te nem vagy képes normálisan írni, elhangzott egy kérdés: miért okozna fogyást??
2. Mind ettünk már ecetet. Komolyan azt képzeled, hogy mi még nem ettünk ecetet/almaecetet? Hogy lehet ilyet gondolni? Én szerinted valami sivatagban lakom, vagy a Holdon vagy mi?
3. Kérlek a linkelt oldalról idézd azt a szöveget ami bizonyítaná, hogy az ecetsavnak reguláló szerepe van a zsíranyagcserében vagy a zsírraktározás/mobilizációt szabályozó hormonális folyamatokbban.
Újabb kérdés, kérlek ezúttal válaszolj. Mit csinál az almaecet. Mi az hogy gyorsítja az anyagcserét, írj valamit mégis mit tudsz az ecetről, mit csinál a szervezetünkben. Hiszen elvileg tudsz valamit ami alapján azt gondolod hogy ettől fogyni fogsz, és nyilván nem annyit tudsz hogy egy női lapban azt írták "részt vesz a szervezet zsírbontó folyamataiban"
Mert nem tudom melyik biokémia könyvet olvastad, én az elmúlt hónapokban Dr. Bányai Éva könyvét lapozgatom és tudod, zsíranyagcserénél sok mindent olvastam.. volt ott enzim ami lehasítja a zsírsavakat a glicerolról, vannak ott enzimek amik a glicerolt bontják le.. vannak enzimek amik a zsírsavakat aktiváljék és koenzim-A-hoz kapcsolódik, van karnitin ami átviszi a mitokondrium membránján, ott újra koenzim-A-hoz kapcsolódik, itt átalakulások vannak enzimekkel, koenzimekkel míg energiaképzéshez szükséges molekulák keletkeznek de tudod mi nincs így sehol?
Ecetsav, az igen kevés van a zsírsavak lebontásakor.
Zsírt a napalm éget meg én ha szalonnasütés közben bejövök neked választ írni ilyen idétlen értelmetlen állításokra... Öntsd le a szalonnát ecettel, a reakció félelemetes intenzitású.. és mégis hogyan 'égetne' zsírt az ecet? Oxidálódik, lebomlik mi? :D
No.
Hát ki tudja így keveredve mit okoznak, elég durva szerek :)
Én csak balzsamecetet szoktam időnként salátára löttyinteni, az finom nagyon, főleg egy kis mézzel kikeverve :)
hát a civilizációtól elég messze, elég nehezen tudod felfogni, hogy ezekre amiket itt irsz én rohadtul nemvagyok kiváncsi :) nemérdekel az se hogy ittál már ecetet, egészségedre, engem annak a válasza érdekel, aki már kipróbálta, hogy naponta issza az almaecetet, ilyen céllal.
Olvass utána, rengeteg oldal van amin az almaecetről és a hatásairól van szó. Többet nem kell ide írni nahelo :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!