Almaecetes fogyókúra?
Mit írtál.. mondd.
Leírtam hogyan fogyj, mivel az almaecet ezen semmit nem változtat fogyaszd egészséggel, nyugodtan. Most mi a baj?
Aztán bár ne lenne igazam, és te már nem terjesztenéd tovább az ilyen fogyasztó ecetes tévhiteket. De hát mire fel lennék ilyen optimista, most mondd meg?
Jól le lettem baxva, te aztán jó egy forma vagy, kedves kérdező. A kérdésed így szól:
"Szerintetek beválik ha naponta iszok almaecetet? Van olyan aki próbálta? Mennyi idő alatt mennyit lehet fogyni?"
Nos, én pontosan erre válaszoltam, csak nem azt, amit hallani szerettél volna.
Igen, próbáltam. Egy kanál a teába kb lótúró, annak semmilyen hatása nem lesz (azt írtad fenn, így fogyasztod), attól persze, hogy nem ég a beled. Az almaecet kúrák ennél bőségesebb adagot "írnak elő", de az mar (persze gyomorérzékenységtől is függ), éhségérzetet csinálhat - ezeket azért írtam, mert ha ezeket okozza, abszolúte nem segíti a fogyást. Érted.
Szóval igen, próbáltam, és tapasztalatból írom neked, hogy nem használ. Semmit. Fogyásra legalábbis nem jó.
Ha fogyni akarsz, igyál édesgyökér teát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!