Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyaszt a futás?

Miért nem fogyaszt a futás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem az lenne, hogy napi 2 km-t futok. Az étkezésemen van mit javítanom, de egyszerűen nem fogyok semmit. Másoknak így is megy. Miért nem feszesedik a fenekem , combom? Hetek óta csinálom. Vagy annyira löttyedt vagyok, mert elég hájas most a fenekem, mert sokat híztam. 165 cm/ 67 kg / 21 éves lány

2009. dec. 26. 23:32
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:

"2km baromi nagy táv (futva)." nagy táv, nem nagy táv, de 10 perc mozgással mennyi energiát használsz fel?

Egyébként nem muszáj hónapokig járni terembe edzőhöz. Kibéreled 2 órára, aztán kérdezel, kérdezel, kérdezel. Következő alkalomra meg megjegyzed.

A futás vastagít-é? Nézd meg a hosszútávfutókat. Szerintem nem.(sprintereket hagyjuk, mert ők direkt izomzatot is növelnek futás mellett)

inkább a párod is beszéld rá, hogy kocogjon veled. kocsi előtt elég szar lehet futni.:(

2009. dec. 27. 20:55
 52/65 A kérdező kommentje:

19:43-as:

Jó az egy mobil netnek is. Ha ennyi jó tanácsod va, szólhatnál Gordon bácsinak, hogy kevésbé sanyargassa a népet, akkor mehetek kondizni. :D

20:21-es:

Tudom, hogy hülyék, ezért nem is érdekelnek. Egy kezdő futó nem bír lefutni 10 km-t, képtelenség azonnal, arra hónapokat kell edzeni. Hogy őszinte legyek, az 5 km elérése már boldoggá tenne. El fogom érni.

Szerencsére vannak olyan normális emberek is , mint Te. Köszi.

2009. dec. 27. 22:18
 53/65 anonim ***** válasza:
93%

hát tényleg van egy pár bunkó ember a világon...

amúgy a kedves edzőt megértem..neki az az érdeke, hogy az emberek edzőterembe menjenek és személyi edzőt keressenek maguknak....hát hogyne.

Aki volt egyetemista és nem a fullosék kicsi lánya/fia, tudja, hogy 8ezer ft rettenetesen sok. Nekem szüleim havi 15ezret tudtak adni (koli adott volt), ebből kellett egész hónapban utaznom, kaját vennem, könyveket....ha ebből 8ezret eltapsolok edzőre, meg még vagy 5-öt aerobicbérletre, meg még akkor valami lötyi is kellene, meg vitamin.... na ennek szép vége lenne

A kérdező helyzetét totál átérzem, mert magam is ebben vagyok. De én otthon fogok sportolni. Edzőteremben sokszor pink cicák vannak, akik -20 kilóval illegetik magukat, a pasik meg lenézően nézik az embert....

otthon tekerek, aerobickazettát csinálok, lehet még futok is és gondolkozom a lépcsőzésen (panelfutás, fel-le)...ez van...

most lenne pénzem edzőteremre, sőt diplomás edzőket is ismerek....voltam dietetikusnál is és annyi volt a konklúzió, hogy ne zabáljak annyit és mozogjak....ezt kell tenni és kész

hajrá futás!!! :)

2009. dec. 29. 15:26
 54/65 anonim ***** válasza:
93%

a másik, hogy az is hülye megjegyzés volt, hogy nem teszel semmit, dehogynem!!!futsz!!!ez az edző srác tiszta hülye!!!

pont erről szólt a kérdés, hogy te futsz és futsz...ez elég kitartóan hangzik

az erdős dolog...nos nem ijesztő???szerintem is jobb lenne mondjuk az utcán kettesben

amúgy erdőben még százszor nehezebb a 2km

2009. dec. 29. 15:31
 55/65 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

De jól esik, amit írtok, köszönöm. Miután lelustáztak, neki álltam nagyobb táv lefutásának, tudtam, hogy egyben nem megy, de valaki írta, hogy fussam pihenőkkel.

4,1 km lett belőle, úgy hogy bevallom, közben meg-meg álltam, de egy lépést sem léptem előre, hogy ne csaljak. Ma vagyok túl egy nehéz vizsgámon, így nagyon jól esett. Mostmár ez az új táv, a cél a megállás nélküli lefutása, bár nem lesz könnyű, mert rendesen lihegek, a lábamat pedig kőnek érzem, de képes vagyok rá.

Köszönöm, van , aki megérti, hogy ha nem vagyok milliomos, attól még nem vagyok szar ember, sem lusta, csupán pénzem nincs.

Bár a mai edzők, mind divatból van, de a legtöbb azt se tudja mi fán teremnek a dolgok, tisztelet a kivételnek.

Köszi csajok!

2009. dec. 29. 16:57
 56/65 anonim ***** válasza:

Nem kell feladni, az a lényeg. Én most kihagytam 2 hetet az ünnepek alatt. Ettem-ittam-tunyultam. Jövő héten kezdek újra edzeni. Jó az újrakezdés.

3 dolgot kell tenned:

helyesen táplálkozni

rendszeresen sportolni, figyelni a fokozatosságra

pihenni: (Aki azt mondja, hogy nem kell, az hülye)

Én már többször futottam maratont, 2 év alatt értem el (ami nem olyan rossz)

A legfontosabb: JÓ KEDVVEL CSINÁLD és megjön az eredmény

u.i: Az edző meg egy barom volt :)

Kitartás, és kérdezz, ha valamit nem tudsz.

2010. jan. 2. 19:47
 57/65 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

Ma egész jól ment a 4 km. A vége felé már nem is éreztem fáradtságot, menni fog ez. Most már nem adom alá, ha törik, ha szakad ennyit futok. Egyre jobb. Szeretném majd emelni, bárcsak elérném a 10 km-t, minden tiszteletem azoké, akik képesek lefutni. Számomra egy csodás vágy, de lassan, fokozatosan talán elérem. :)

Boldog új esztendőt egyébként mindenkinek!:)

2010. jan. 2. 22:45
 58/65 anonim ***** válasza:

gratulálok a kitartásodhoz, erőt merítettem belőle.:)

és nagyon aranyos, hogy a párod is kísér téged!:) vedd rá, hogy ő is fusson.:P:D

további sok sikert!:)

ja, és hogy valami hasznosat is mondjak..:D

ne csak fuss, tornázz otthon! ha a popsidat és a combodat akarod formázni, akkor végezz direkt erre a területre irányuló gyakorlatokat!

pl. oldalfekvés, az alsó lábad behajlítod, a felsőt kinyújtod és emelgeted.. ez formálja a combod.:)

a belső comb formálására van egy nagyon hatásos gyakorlat, amit egy callanetics könyvben olvastam:

ülj egy szék elé, a szék lábait fogd a két bokád közé, és nyomd össze. olyan egyszerű, és mégis nehéz!:)

puszi.

2010. jan. 8. 18:29
 59/65 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

A párom, hehe 2 m-ert se bír lefutni. Ő inkább a kávés , cigis öljünk magunkat típus, míg én féltve őrzöm az egészségemet. Sajna kb egy hete nem voltam futni, vizsgaidőszak, egyszerűen nincs időm. Pedig jól esne, ki vagyok már merülve. Holnapra tervezem, hogy kimegyek.

2010. jan. 8. 19:11
 60/65 anonim ***** válasza:

szia, a tegnapi hozzászóló vagyok.:)

ezt egy másik topicban láttam, gondoltam, bemásolom neked:

"De tényleg hatásos, mert ezek a mozgások a zsírégetést segítik elő, míg a futás pl. állóképességet javít. (Egy edző mondta, elég durván hangzott, de igaza volt, hogy miért látunk annyi dagadt embert, akik több éve futnak rendszeresen... és teljesen igaz azokra, akik nem élsportolók, én is sokat futottam, de nem változott a súlyom, ugyanúgy nagy volt a hátsóm és a combom, majd jött a gyors séta, és láááám. :D)"

szóval, lehet h jobban járnál a gyors gyaloglással és a tornával, de persze nem kell feladnod a futást, ha szereted.:)

2010. jan. 9. 09:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!