Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyaszt a futás?

Miért nem fogyaszt a futás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem az lenne, hogy napi 2 km-t futok. Az étkezésemen van mit javítanom, de egyszerűen nem fogyok semmit. Másoknak így is megy. Miért nem feszesedik a fenekem , combom? Hetek óta csinálom. Vagy annyira löttyedt vagyok, mert elég hájas most a fenekem, mert sokat híztam. 165 cm/ 67 kg / 21 éves lány

2009. dec. 26. 23:32
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
68%

Én elmennék egy edzőterembe, ahol az edző elmondja, hogy mi a teendő.

Arra figyelnék, hogy az illető edző férfi legyen és aktív vagy volt testépítő.

Utána szóról-szóra követném az utasításait.

Én például nyugodt szívvel tudom garantálni az eredményt annak, aki betartja amit mondok.

Az intervallum-edzés amit írtál valóban jobb, mint az egyenletes intenzítású futás, de csak akkor, ha eléred a maximális intenzítást és pulzusszámot a terhelési csúcsoknál. Ez gyakorlatilag teljes erőbedobással végzett rövid sprintekből áll, ami jó erő-állóképességet feltételez.

Az pedig egy edzőteremben, súlyzókkal és gépekkel végzett edzéssel fejleszthető.

Mint ahogy fogyás szempontjából is a leghatékonyabb a teljes testre végzett nehéz súlyzós edzés, vagy az osztott edzésterv szerint, minden másnap végzett súlyzós edzés + kardióedzés kombinációja.

2009. dec. 27. 01:54
 22/65 anonim ***** válasza:

HM

akkor szerinted minden nap kell edzeni ?

masok azt mondjak kell pihinap is ,

akkor most hogy is van ez?

2009. dec. 27. 02:02
 23/65 anonim ***** válasza:

Én ilyet nem írtam.

Osztott edzésnél írtam, hogy minden másnap, mivel 2 egymást követő edzésen nem edzünk egy adott izomra.

Nagy izomcsoportoknak 3-4, kis izmoknak 2-3 nap regenerálódási idő kell.

Pontosan ebben különbözik a futástól, ami nem igényel regenerálódást, mivel kis hatásfokú az izommunka.

Csakhogy a zsír éppen a regenerálódás energiafedezeteként kerül felhasználásra, ezért hatékonyabb a súlyzós edzés minden másnál.

2009. dec. 27. 02:16
 24/65 anonim ***** válasza:
100%

ertem

es koszonom.

tehat mondjuk 4 nap edzes egy heten amiben 3 nap osztott edzes van es egy nap futas mondjuk akkor az hatasos?

2009. dec. 27. 02:19
 25/65 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ha jól csinálod.

Sajnos azt kell mondjam, hogy edző nélkül senki sem csinálja jól. Én sem csináltam jól korábban, pedig 20 éve foglalkozom vele.

Rengeteg minden van, ami az optimális eredményhez kell.

2009. dec. 27. 02:28
 26/65 anonim ***** válasza:
100%

igen azt tudom, de olyan dragak a szemelyi edzok hogy keves ember teheti meg hogy felfogadjon egyet, fogyni meg sokan szeretnenek

hal istennek hogy vannak ilyen ingyenes oldalak es az ember mindig tanul, idovel pedig sok hibat ki lehet igy javitani, hisz jo pap is holtaig tanul.

2009. dec. 27. 02:33
 27/65 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt nézed, hogy szakember irányítása alatti edzés legalább 3x hatékonyabb,mint az autodidakta módon végzett "edzegetés", ráadásul a kapott információk, és a megtanult ismeretek pénzben ki sem fejezhetőek...

Hát nem nem drága egyáltalán.

Az emberek jó része az idejét és a pénzét pocsékolja a teremben. Gyakorlatilag bármeddig el lehet edzegetni látható eredmény nélkül, a sérülésveszélyről, ami a helytelen gyakorlat-kivitelezésből adódik meg ne is beszéljünk.

Egyébként valóban drága sport ez egy bizonyos szint felett. De meghízni sem olcsó, a meki, a kóla, a cigi, pia mind drága, de arra mégis van pénz.

Persze én ebből élek.... de könyörgöm, a könyvelő meg könyvelésből él, az is drága pedig, mégis mindenkinek van könyvelője akinek szüksége van rá. Hiszen a könyveléshez csak ő ért, nem bízhatom a hentesre, vagy a villanyszerelőre.

Ez egy ugyan olyan szolgáltatás, csak az emberek lusták és inkább csoda -tablettákat, meg fogyi-tapaszokat vesznek, meg zsírleszívást csináltatnak, akinek pedig nincs rá pénze az panaszkodik meg kifogásokat keres.

2009. dec. 27. 02:47
 28/65 anonim ***** válasza:
100%

Hm

valahol igazad van.

de azert ne altalanositsunk.

En pl nem tehetem meg hogy 3000 $ kiadjak egy szemelyi edzore egy honapban.

Es igazad van az hogy az ember meghizik sem olcso, de nem is hirtelen kiadas mint egy szemelyi edzo.

En peldaul , a szoptatas alatt lettem ilyen dagi.

De az ember a gyerekenek igyekszik mindent megadni es bizony ha nem ettem egy kicsivel tobbet mint szoktam akkor nem volt eleg tejem , lassan 4 honapja nem szoptatok, szeretnek visszafogyni a kovetkezo gyerekig , de nem csoda tablettaval vagy villam dietaval. van 11 honapom hogy lefogyak es utanna johet ujra az alamerules.

Szoval azert alltalanositani sem szabad.

2009. dec. 27. 02:59
 29/65 anonim ***** válasza:
100%

es tudod amikor az embernek mar csaladja van nem ugy dobalodzik mint ha nem lenne, de azert mert hazas valaki es gyereke van azert meg nem szeretne magat elasni.

Szoval koszonom a sok jo tanacsot tanultam most is ujjat.

2009. dec. 27. 03:03
 30/65 anonim ***** válasza:
100%

3000 $ ?

Hol élsz te?

Azonnal indulok oda :-)

2009. dec. 27. 03:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!