Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyaszt a futás?

Miért nem fogyaszt a futás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem az lenne, hogy napi 2 km-t futok. Az étkezésemen van mit javítanom, de egyszerűen nem fogyok semmit. Másoknak így is megy. Miért nem feszesedik a fenekem , combom? Hetek óta csinálom. Vagy annyira löttyedt vagyok, mert elég hájas most a fenekem, mert sokat híztam. 165 cm/ 67 kg / 21 éves lány

2009. dec. 26. 23:32
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
100%
ez nem piszkálódás, de 10 perc mozgástól sok változást ne várj. akik 5-10-15km-eket futnak, azok is így kezdték. emelgetsd a távok vagy 4km-ig legalább, és nem baj ha néha sétálsz közben fél-fél percet.
2009. dec. 27. 00:05
 12/65 A kérdező kommentje:

Most megint le fog valaki cseszni, de van még 1 kérdésem:

Előfordulhat, hogy valakinek még vastagabb lesz a lába a futástól? Vagy szép szálkássá teszi? Úgy hallottam bizonyos métékig vastagodik nők esetében, ha túl vastag, akkor az csak háj miatt lehet.

2009. dec. 27. 00:07
 13/65 A kérdező kommentje:
Holnap kipróbálom. Max közben sétálok 1 percet, aztán újra kezdem. Annyiszor próbáltam már, nem ment. Sokak szerint a légzéssel van baj. Nem tudom. Holnap ha bele halok is, lefutom valahogyan.
2009. dec. 27. 00:09
 14/65 A kérdező kommentje:

Napi 5 km az már jónak számít? El kell érnem! El is fogom, na ez lesz az új cél. És a vastagodás? Én pont a vékonyodást akarom elérni, mint írtam. Másrészt jól esik végre mozogni.

Sokszor már úgy érzem, hogy nem bírom megemelni a lábam, meg a végén kapkodom már a levegőt, pedig egyenletesen lélegzem.

2009. dec. 27. 00:12
 15/65 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy eddig hagytam fajulni a dolgokat. Elnézem a combomat a fnekemet, borzasztó csúnya. Kis gödröcskékkel van tele, a sima bőr messze jár. Rádöbbentem, hogy mekkora marha vagyok. Ez mind az én hibám, nem erőltettek, hogy nassoljak, egyek. Az én vétkem. 21 év butasága. Ennek most vége, remélem még visszafordíthatom a dolgot.

Ebben kell a segítségetek, hogy mit ehetek, mit igyak, mennyit mozogjak. Kérlek, segítsetek nekem.

2009. dec. 27. 00:23
 16/65 anonim ***** válasza:
100%

Szio

Nekem a kovetkezo jott be, kezd laza kocogasal majd ha kifulladsz akkor setalj annyit amig vissza nem all a pulzusod ,aztan kicsit gyorsabb furas addig amig birod aztan megint seta amig vissza nem all a pulzusod,ezt minimum 6szor kell csinalni.

a tav nem lenyeg eleinte ,ez dolgozik

a masik a viz rengeteg vizet igyal a sot pedig kerul fozz kevesebb soval vagy ha eszel valahol akkor is keruld inkabb kicsit sotlanabbul, mert az felelos a kis godrocskekert a hatsodon.

2009. dec. 27. 01:07
 17/65 anonim ***** válasza:
91%
ja es minimum 45 perc legyen mert 30 perc utan indul be zsiregetes addig csak a verben levo cukrot hasznalja fel a szervezet.
2009. dec. 27. 01:12
 18/65 anonim ***** válasza:
32%

" Bármit megtennék, hogy végre mindenhonnan lemenjen a háj és szép feszes legyek."

"Edzőterembe nem fogok lenézni, mert lehetetlen. Dolgozom és egyetemre járok."

Nem érzel egy kis ellentmondást ebben?

Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

:-)

Egyébként lefogyni elég könnyű, akiket én edzek, nem szokott problémát okozni, 100% a sikeres fogyás aránya.

Csak egy dolgot nem tudok más helyett megcsinálni, ez pedig az elhatározás.

A másodikként idézett mondatod miatt úgy látszik te tényleg nem fogsz soha lefogyni, sajnálom.

:-(

A futás egyébként nem hatékony önmagában, mert nem jelent nagy megterhelést az izomzatnak. Elsősorban a szív és érrendszert edzi, az elégetett kalória kevés és nincs hatása az alapanyagcsere sebességére.

Az étkezésed is hibás, egy jó edző ebben is tud segíteni, mivel mi ezt tanultuk és értünk hozzá.

A fogyásodnak csak 1 akadálya van és az Te magad vagy....

2009. dec. 27. 01:18
 19/65 anonim ***** válasza:
65%

"minimum 45 perc legyen mert 30 perc utan indul be zsiregetes addig csak a verben levo cukrot hasznalja fel a szervezet."

Ezt sürgősen felejtsétek el, mert egy óriási tévhit.

Mozgás energiaigényét a szénhidrátraktárak fedezik, nem létezik zsír- oxidáció mozgás közben.

2009. dec. 27. 01:23
 20/65 anonim ***** válasza:
Oke es akkor te hogy csinalnad?
2009. dec. 27. 01:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!