Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyaszt a futás?

Miért nem fogyaszt a futás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem az lenne, hogy napi 2 km-t futok. Az étkezésemen van mit javítanom, de egyszerűen nem fogyok semmit. Másoknak így is megy. Miért nem feszesedik a fenekem , combom? Hetek óta csinálom. Vagy annyira löttyedt vagyok, mert elég hájas most a fenekem, mert sokat híztam. 165 cm/ 67 kg / 21 éves lány

2009. dec. 26. 23:32
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
95%
Lehet nem csinálod elég régóta... a futás mindenképp segít, nekem segített.
2009. dec. 26. 23:38
 2/65 A kérdező kommentje:

Szia!

Korábban naponta futottam, ezt hónapokig csináltam, melette diéta, mégis olyan puha mindenem, miért nem szép feszes vékony?

Vagy ilyen nehéz lenne lemozogni az évek alatt lerakódott zsírt?

Sajnos a combom nagyon vastag, a fenekem meg hájas. :(

Mit tegyek? Bármit megtennék, hogy végre mindenhonnan lemenjen a háj és szép feszes legyek.

Vagy lehet ilyenről én már feleslegesen álmodom? Ha egyszer picit elhíztam, azt már helyre nem hozhatom teljesen? :(

2009. dec. 26. 23:42
 3/65 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem kell lemondanod semmiről amit igazán szeretnél! Ha évek alatt gyűlt fel bizonyára nehezebb leadni, de ha konkrétan a futás nem segít, akkor célzottan kellene külön-külön a testrészekre gyakorlatokat végezni szerintem. Sok sikert! :)
2009. dec. 26. 23:44
 4/65 A kérdező kommentje:

Elgondolkodtam azon, hogy mi lehet a gond. Azt hiszem, nem lehet más oka, csak a táplálkozás. Próbálok változtatni, de sokmindent nem tudok azonnal kivonni, csak fokozatosan. Pl: tésztafélék. Nagyon sok tésztás ételt eszem és burgonyát.

Azt hiszem ezt mellőznöm kell, de minél hamarabb.

Mit javasolnátok? Ha napi 2 km-t futok, mellé milyen táplálkozást fojtassak, amivel végre eredményt érhetek el?

Napközben nem vagyok valami aktív, ülős munkám van. Egész nap egy helyben vagyok.

Nos?

2009. dec. 26. 23:54
 5/65 anonim ***** válasza:
89%
napi 2km mégis mi? laza tempóval 10perc kb. ennyitől ne várj sokat, max a térded szétkopását, ha aszfalton és nem futócipőben.
2009. dec. 26. 23:58
 6/65 A kérdező kommentje:

Ami fura számomra, hogy ugye mindenki szerint vastagocska vagyok. A fenekem nagyon lötyögős, a combom hátul borzasztó olyan kis egyenetlen, gondolom narancsbőr, ott nem látom annyira.

A combom meg olyan kemény és tömör, főleg fent, de tudom hogy háj van rajta bőven, mert ha leülök lefittyen.

Mindig félek, hogy esetleg izom azért ilyen ronda vastag? Lehet le sem dolgozhatom, oldalról is csúnya vastag az a gáz.

Elegem lett, besokaltam. Szeretném szép feszes vékony combot , feszes feneket és sima bőrt. Szerintetek meg tudom csinálni? Van erőm, nem az a baj, kitartok, de van okom a reményre? Lehet ez még szép, :(

2009. dec. 26. 23:59
 7/65 anonim ***** válasza:
100%
hát futástól nemigen lettél izmos. edzőterembe lenézhetnél esetleg, és edző tanácsát kikérhetnéd.
2009. dec. 27. 00:02
 8/65 A kérdező kommentje:
Most tudom, hogy gúnynak szántad, de nem megy több. Egyszerűen kifulladok. A légzésem 2 be 2 ki, tehát egyenletesen végzem, mégis valami nem oké. Mások futnak 5 km is, én is tenném, de állandóan meg kell állni. Miért? A levegővel lenne baj? Ne piszkálj, inkább tanácsot írj kérlek!
2009. dec. 27. 00:02
 9/65 A kérdező kommentje:

Attól lehet, hogy nem, de 7 évig kéziztem.

Egyébként erdőben futok, nem betonon.

Ne sértegess már kérlek, én komolyan tanácsot kértem. Szívesen veszem, ha segítesz. Valószínűleg tapasztalt vagy e téren.

2009. dec. 27. 00:04
 10/65 A kérdező kommentje:
Edzőterembe nem fogok lenézni, mert lehetetlen. Dolgozom és egyetemre járok. Sokszor este tudok kimenni futni is, a párom követ autóval, így nem esek orra. :D
2009. dec. 27. 00:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!