Mivel fogyhatnék? Mit tanácsoltok?
"Ha kevesebbet eszel, csak az anyagcserédet lassítod le."
Ez biokémiai nonszensz. Ha kevesebbet eszik, hozzá ráadásul mozog is (amit, gyanítom, nem tesz a kérdező), akkor mobilizálni tudja a depózsírraktárokat, és eredményesen fogyhat. Persze ehhez az kellene, hogy ne zabálja ki kétnaponta a hűtőt - magyarul tartsa a diétát legalább egy-másfél hónapig, ÉS mozogjon rendszeresen (=napi minimum egy óra edzés). Amúgy kedves kérdező, lehet a válaszolókat fikázni, hogy "milyen bunkók", de a fogyókúra akkor is 50% akarat, 50% biokémia (ha ez előbbi hiányzik, baszhatod.)
Kedves Utolsó Hozzászóló!
Sajnos saját tapasztalatból írtam, amit írtam. Én is kevesebbet ettem, és naponta (heti 7 x) egy órát-másfelet aerobikoztam, boxoltam, futottam. Az eredmény: SEMMI. Székletem pedig jó ha volt 2-3 naponta!!!!
Elmentem egy természetgyógyászhoz, és elkezdtem sok-sok gyümölcsöt és zöldséget enni, naponta 8-10-szer!!!!! Felpörgött az anyagcserém, úgyhogy engem baromira nem érdekel a biokémiai nonszensz, engem csak a VALÓSÁG érdekel, melynek következményeként két és fél hónap alatt 25 kg-ot fogytam ezzel a módszerrel. S nem a kérdezőt akarom védeni, de sajnos van olyan, hogy hiába eszik valaki kevesebbet és mozog, egy atyaúristennek sem tud lefogyni, mert pl. én is ismerek olyat a családban, aki májproblémák miatt nem tudott lefogyni, meg olyat is, aki pajzsmirigy miatt.
A másik pedig, hogy a válaszolók között tényleg nagyon sokan vannak, akik szeretik "fikázni" a másikat, és otthon a klaviatúra és monitor előtt szétröhögik magukat, de ez csak őket jellemzi.
Nem veszik észre, hogy megbántják a másikat, sőt nem is törődnek vele. Tudatlanok.
Azt pedig, hogy valakinek mennyi akarata van a fogyókúrához vagy életmódváltáshoz, majd az illető eldönti, nem lehet azt százalékos arányban meghatározni. Nekem is kevés akaraterőm volt, mégis megcsináltam. Ez évekkel ezelőtt volt, és azóta is tartom a súlyom.
Kedves Kérdező!
Nagyon kívánom, hogy töretlen lendülettel haladj a kitűzött célod felé, és gyönyörű alakod legyen! Boldog Ünnepeket kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!