Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel fogyhatnék? Mit tanácsol...

Mivel fogyhatnék? Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Szóval 14 vagyok és próbáltam már diétásabb étrendet csinálni,de 2 napig bírom és harmadnap oylan éhes vok,h befalom a hűtőt:S igaz nem hízok,mert rám tör a lekiismeret és a következő nap megint elkezdek kevesebet enni.Valaki tud egy jó mintaétrendet,vagy valamit?És mit sportoljak hozzá,hogy 1 hét alatt 1 kiló lemenjen? Mellesleg attól is félek,hogy ha ilyen kevés kitartzásom van,soha nem lehetek vékony,mert mindig a zabáláson jár az eszem:S Mit tehetnék?
2009. dec. 22. 19:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Ha kevesebbet eszel, csak az anyagcserédet lassítod le."

Ez biokémiai nonszensz. Ha kevesebbet eszik, hozzá ráadásul mozog is (amit, gyanítom, nem tesz a kérdező), akkor mobilizálni tudja a depózsírraktárokat, és eredményesen fogyhat. Persze ehhez az kellene, hogy ne zabálja ki kétnaponta a hűtőt - magyarul tartsa a diétát legalább egy-másfél hónapig, ÉS mozogjon rendszeresen (=napi minimum egy óra edzés). Amúgy kedves kérdező, lehet a válaszolókat fikázni, hogy "milyen bunkók", de a fogyókúra akkor is 50% akarat, 50% biokémia (ha ez előbbi hiányzik, baszhatod.)

2009. dec. 24. 00:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó Hozzászóló!

Sajnos saját tapasztalatból írtam, amit írtam. Én is kevesebbet ettem, és naponta (heti 7 x) egy órát-másfelet aerobikoztam, boxoltam, futottam. Az eredmény: SEMMI. Székletem pedig jó ha volt 2-3 naponta!!!!

Elmentem egy természetgyógyászhoz, és elkezdtem sok-sok gyümölcsöt és zöldséget enni, naponta 8-10-szer!!!!! Felpörgött az anyagcserém, úgyhogy engem baromira nem érdekel a biokémiai nonszensz, engem csak a VALÓSÁG érdekel, melynek következményeként két és fél hónap alatt 25 kg-ot fogytam ezzel a módszerrel. S nem a kérdezőt akarom védeni, de sajnos van olyan, hogy hiába eszik valaki kevesebbet és mozog, egy atyaúristennek sem tud lefogyni, mert pl. én is ismerek olyat a családban, aki májproblémák miatt nem tudott lefogyni, meg olyat is, aki pajzsmirigy miatt.

A másik pedig, hogy a válaszolók között tényleg nagyon sokan vannak, akik szeretik "fikázni" a másikat, és otthon a klaviatúra és monitor előtt szétröhögik magukat, de ez csak őket jellemzi.

Nem veszik észre, hogy megbántják a másikat, sőt nem is törődnek vele. Tudatlanok.

Azt pedig, hogy valakinek mennyi akarata van a fogyókúrához vagy életmódváltáshoz, majd az illető eldönti, nem lehet azt százalékos arányban meghatározni. Nekem is kevés akaraterőm volt, mégis megcsináltam. Ez évekkel ezelőtt volt, és azóta is tartom a súlyom.

Kedves Kérdező!

Nagyon kívánom, hogy töretlen lendülettel haladj a kitűzött célod felé, és gyönyörű alakod legyen! Boldog Ünnepeket kívánok neked!

2009. dec. 24. 10:31
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)És nektek is boldog ünnepeket:)
2009. dec. 24. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!