Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel fogyhatnék? Mit tanácsol...

Mivel fogyhatnék? Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Szóval 14 vagyok és próbáltam már diétásabb étrendet csinálni,de 2 napig bírom és harmadnap oylan éhes vok,h befalom a hűtőt:S igaz nem hízok,mert rám tör a lekiismeret és a következő nap megint elkezdek kevesebet enni.Valaki tud egy jó mintaétrendet,vagy valamit?És mit sportoljak hozzá,hogy 1 hét alatt 1 kiló lemenjen? Mellesleg attól is félek,hogy ha ilyen kevés kitartzásom van,soha nem lehetek vékony,mert mindig a zabáláson jár az eszem:S Mit tehetnék?
2009. dec. 22. 19:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Hány kg vagy és hány cm?

mert lehet hogy azért nem fogysz mert nem kell:)

2009. dec. 22. 19:41
 2/13 anonim ***** válasza:

Ezeket az adatokat tényleg jó lenne tudni, mert ha épp megfelelő a testsúlyod a magasságodhoz viszonyítva, akkor valakinek beszélnie kell a fejeddel, hogy hé te csaj, ezt nagyon gyorsan felejtsd el! :)

L/18

2009. dec. 22. 19:56
 3/13 anonim válasza:

Foglald le magad, rendszeresen egyél, ne zsíros kaját, kevés cukros kaját stb. De mondjuk naponta egy pohár tejet legalább meg kell innod, annyi zsír kell.

Leghatásosabban akkor fogysz, ha a lábadra eddzel, tehát futás, korizás. Nem árt, ha a hasadat is kicsit izmosítod, tehát ajánlom még a felülést. Sok sikert hozzá!

De ne vidd túlzásba az edzést, mert az izom sokkal nehezebb, mint a háj.

2009. dec. 22. 19:56
 4/13 A kérdező kommentje:
24.9 a bmi-m ,de nem akarok túl nagy adatokat írni,mert már kérdeztem hasonlót és nem akarom a mostanában nagyon bunkók beszólásait,hogy hányszor megmondtam blabla..köszia válaszokat:)
2009. dec. 22. 20:03
 5/13 anonim ***** válasza:

- egyél kevesebbet...

- fogyassz étvágycsökkentő italport...

- mozogj többet...

Csak ennyit kell tenned!

Mindenképpen vegyél étvágycsökkentőt, akkor nem leszel éhes és az édesség utáni vágyat is remekül csökkenti. (És még finom is!)

2009. dec. 22. 20:23
 6/13 A kérdező kommentje:
kössz
2009. dec. 22. 20:29
 7/13 anonim ***** válasza:
talán aza baj h a plázázáson kivül mást nem csinálsz..... am 20 másik ilyen fogyós kérdés van,de a keresőbe is nyugodtan beirhatod..... -_-
2009. dec. 22. 21:01
 8/13 A kérdező kommentje:
Plázázás? nagyon rossz emberismerő lehetsz! Én egy kitűnő tanuló vagyok,nem plázacica! Utálom egyébként is a bevásárló parkokat,még a Camponától is kiráz a hideg :S atöbbit inkább nem is látogatom!
2009. dec. 22. 21:04
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vedd túlságosan magadra a beszólásokat. Az emberek már csak ilyenek, hogy arc nélkül az interneten szeretnek fájdalmat okozni a másiknak, aki segítségért jön ide. Azt gondolom, hogy sokkal több egészségesebb ételt kellene magadhoz venni, sok-sok zöldséget gyümölcsöt enni, és sokszor kevesebbet. Ez felpörgeti az anyagcserédet, és a pláne az, hogy minél több ilyen ételt eszel, annál kevésbé kívánod az egészségtelen ételeket. :-) Ha kevesebbet eszel, csak az anyagcserédet lassítod le. Mozogj, sétálj, estefelé egy kis kocogás, sétálás, torna otthon nagyon sokat segíthet. A heti 0,5 - 1 kg fogyás tartós eredményt hozhat. Mire jön a nyár, bomba alakú lehetsz! :-)
2009. dec. 23. 12:35
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
2009. dec. 23. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!