Mivel fogyhatnék? Mit tanácsoltok?
Szia!
Hány kg vagy és hány cm?
mert lehet hogy azért nem fogysz mert nem kell:)
2009. dec. 22. 19:41
Ezeket az adatokat tényleg jó lenne tudni, mert ha épp megfelelő a testsúlyod a magasságodhoz viszonyítva, akkor valakinek beszélnie kell a fejeddel, hogy hé te csaj, ezt nagyon gyorsan felejtsd el! :)
L/18
2009. dec. 22. 19:56
3/13 anonim válasza:
Foglald le magad, rendszeresen egyél, ne zsíros kaját, kevés cukros kaját stb. De mondjuk naponta egy pohár tejet legalább meg kell innod, annyi zsír kell.
Leghatásosabban akkor fogysz, ha a lábadra eddzel, tehát futás, korizás. Nem árt, ha a hasadat is kicsit izmosítod, tehát ajánlom még a felülést. Sok sikert hozzá!
De ne vidd túlzásba az edzést, mert az izom sokkal nehezebb, mint a háj.
2009. dec. 22. 19:56
4/13 A kérdező kommentje:
24.9 a bmi-m ,de nem akarok túl nagy adatokat írni,mert már kérdeztem hasonlót és nem akarom a mostanában nagyon bunkók beszólásait,hogy hányszor megmondtam blabla..köszia válaszokat:)
- egyél kevesebbet...
- fogyassz étvágycsökkentő italport...
- mozogj többet...
Csak ennyit kell tenned!
Mindenképpen vegyél étvágycsökkentőt, akkor nem leszel éhes és az édesség utáni vágyat is remekül csökkenti. (És még finom is!)
2009. dec. 22. 20:23
6/13 A kérdező kommentje:
talán aza baj h a plázázáson kivül mást nem csinálsz..... am 20 másik ilyen fogyós kérdés van,de a keresőbe is nyugodtan beirhatod..... -_-
2009. dec. 22. 21:01
8/13 A kérdező kommentje:
Plázázás? nagyon rossz emberismerő lehetsz! Én egy kitűnő tanuló vagyok,nem plázacica! Utálom egyébként is a bevásárló parkokat,még a Camponától is kiráz a hideg :S atöbbit inkább nem is látogatom!
Szerintem ne vedd túlságosan magadra a beszólásokat. Az emberek már csak ilyenek, hogy arc nélkül az interneten szeretnek fájdalmat okozni a másiknak, aki segítségért jön ide. Azt gondolom, hogy sokkal több egészségesebb ételt kellene magadhoz venni, sok-sok zöldséget gyümölcsöt enni, és sokszor kevesebbet. Ez felpörgeti az anyagcserédet, és a pláne az, hogy minél több ilyen ételt eszel, annál kevésbé kívánod az egészségtelen ételeket. :-) Ha kevesebbet eszel, csak az anyagcserédet lassítod le. Mozogj, sétálj, estefelé egy kis kocogás, sétálás, torna otthon nagyon sokat segíthet. A heti 0,5 - 1 kg fogyás tartós eredményt hozhat. Mire jön a nyár, bomba alakú lehetsz! :-)
2009. dec. 23. 12:35
10/13 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: