Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítsen valaki! Nem tudom...

Segítsen valaki! Nem tudom már, hogy mit csináljak. Hogyan fogyhatnék le végre?

Figyelt kérdés

Már elkezdtem azon gondolkodni,hogy újra hányatni fogom magam.:S Teljesen el vagyok keseredve,kövér akaratgyenge disznó vagyok.:( Mindig feladom a fogyókúrát.:S Kéne fogynom 6-7 kg-t.:S Az elmúlt 3 hétben híztam 3 kg-t. Sírógörcseim vannak. Tudom,hogy a hányatás sem megoldás hosszútávon,de legalább gyors és hatékony. Hashajtóval együtt pedig igazán.

15/L

2011. nov. 8. 22:41
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
36%
énis ilyen vagyok egésznap itt bőgök... :((( 15/l
2011. nov. 8. 22:45
 2/23 anonim ***** válasza:
51%
akaraterő..ami nekem sincs 16/l
2011. nov. 8. 23:02
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Ebben igazad van, hogy a hanyatas gyors es hatekony, viszont artalmas az emesztorendszerednek, s nem tudni, hogyan fog reagalni a gyomrod egy bizonyos ido utan, tehat inkabb ne.

Rendszeres mozgas, etkezz inkabb napjaban tobbszor, de kevesebbet.

2011. nov. 8. 23:03
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
ti amugy normalisok vagytok? hanytatni magatokat? tonkreteszitek emesztorendszert, idegrendszert atan majd kapjatok injekcion keresztul a kajat, aztan majd orulhettek a 30kg-toknak..mit ti azt tudjatok, h mi jatszodik le a szerveetekben mikozbe hanytok..mit tanitanak az iskolaban manapsag és a szulok nem nevelik a gyerekeiket?
2011. nov. 8. 23:15
 5/23 anonim ***** válasza:
16%
Utsó,te akkora kamu vagy,mint a ház!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. nov. 8. 23:16
 6/23 anonim ***** válasza:
kamu? jaj jo akkor csak hánnyatok, naponta tobbszor is es jo sokat, ha ennyi eszetek van, ember csak segiteni akar, de ha nektek jobb az egeszsegetekkel jatszani, csak rajta.
2011. nov. 8. 23:20
 7/23 anonim ***** válasza:
nyugszik a beteg, a 20.05-nek írtam
2011. nov. 8. 23:22
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Azt a mindenit... 15-16 évesek vagytok és ez a legfőbb problémátok? 13-14 évesen én is kövér kissrác voltam, aztán mire 18 lettem különösebb ráhatás nélkül eltűnt és normális súlyú lettem, azóta - 7 éve - tartom is 2-3 kiló ingadozással.

Nem tudom mik terjednek a neten mert nem érek rá ilyeneket olvasni, de a hashajtókkal/koplalással/hányással/fogyasztótablettákkal/rossz sportválasztással (pl. túl sok kilóval elkezdeni futni) és hasonlókkal túl sok egészségügyi kockázatot vállaltok be. Szerintem kicsit türelmesebbnek kéne lenni. Persze, manapság mindenki minden azonnal akar, szinte ez tűnik természetesnek. Lehet nem hiszitek el, de a duci lánynak is lesz barátja, mert az nem csak az alakon múlik. Ha pedig mindegyikőtök úgy gondolja, hogy csak az alakjával/testével akar/tud érvényesülni, akkor az sajnálatos mindenkire nézve.

Bocs hogy ilyen hosszúra sikerült, csak áttévedtem ebbe a kategóriába, de már megyek is vissza a helyemre, a közlekedési kérdések közé.

Sziasztok.

2011. nov. 9. 00:00
 9/23 anonim ***** válasza:
a 23.05-ös egyértelműen irónia :DD jót nevettem.
2011. nov. 9. 00:29
 10/23 anonim ***** válasza:
nem te vagy kamu 23:15, hanem a hányós tökéletes alakú, kiscsajszi. :D
2011. nov. 9. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!