Szerintetek jó a mai étrendem fogyáshoz?
R: 2 paleós muffin, 1 kávé pici tejjel
T: 1 pohár natúr joghurt, 1 kávé pici tejjel
E: 3 főtt tojás, 2 merőkanál spenótmártás (fokhagymásan, rántás nélkül, 3 szelet abonett
U: 1 kávé, natúr kakaóporral, pici tejjel
V: 2 tojás + 5 szelet csirkemell sonkából rántotta, kevés olivaolajon, hozzá sok uborka, paradicsom, paprika
Én úgy számoltam, hogy kb 1200 kalória, meg majd fogok itthon tornázni este egy fél órát.
Szerintetek így fogyhatok? (160/56L)
Mert Filippo Organo, azért :D
De régen ő nem is írt ilyen stílusban, nem használt ilyen "f.ss" jelzőt. Úgy látszik megtáltosodott. :D
Boldog Húsvétot!
Egyébként még mindig képzetlen, amatőr válaszolónak tűnik. Kivéve ha fejlesztette már az inzulinról alkotott elképzeléseit, azzal mondjuk majdnem kiakasztott engem anno :))
Ja, akkor megnyugodtam :D
Boldog Húsvétot neked is! :)
Nálam most diéta lapátra rakva aztán majd keddtől újult erővel elkezdve :'D És a paleós muffinom marad reggelire :$ :) Abonettet viszont el fogom hagyni, tejet meg erősen lecsökkenteni, de azért nem leszek 100% paleós, mondjuk csak 80% :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!