Megfelelő az étrendem fogyáshoz? (ch, fehérje, zsír, kalóra)
ch: 140 gramm, fehérje: 80 gramm, zsír: 40 gramm
Elvileg így is csak 1300 kcal körül viszek be, ACS 1450, tehát még 150 kalóriával ki kellene mindenképp egészítenem, csak nem tudom, miből egyek kicsit többet. Növelhetem még kicsit a ch-t? (Reggelire 1 tk szendvicset számoltam, ebből legyen 1,5-2?) Heti 3x intervallum edzést végzek szobabiciklin, ilyen napokon kell valamin változtatnom?
165 cm, 65 kg, lány.
Én kevésnek tartom az 1300 kalóriát is és ch-t is.
Fogsz fogyni, de ha abbahagytad a fogyókúrát meg az edzést, azonnal visszahízod. Inkább csináld lassabban, tartósabban. Mert ugye 1300 kalóriával nem bírod ki életed végéig...
Első: Ha ch-t csökkentenék még, végképp nem tudnám mivel bevinni a megfelelő kalóriamennyiséget, fehérjét nem igen tudom jobban növelni.
Második: Nem írtam, hogy 1300 kcalt akarok enni :), épp ez az, hogy 1450-re fel akarom vinni mindenképp, ennyi kell alapanyagcserémhez, csak már nem tudom, hogy kiegészíteni, ezért is tettem fel kérdést. Ez lenne a minimum, amit mindenképp meg kell ennem, maximumra 1800 kcal-ra gondoltam, mikor edzés van, de azt se tudom, hogy tevődjön össze. Egyébként a mozgást szándékomban nem áll abbahagyni, nem időleges fogyókúrát akarok tartani, az életmódomon változtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!