Szerintetek jó a mai étrendem fogyáshoz?
R: 2 paleós muffin, 1 kávé pici tejjel
T: 1 pohár natúr joghurt, 1 kávé pici tejjel
E: 3 főtt tojás, 2 merőkanál spenótmártás (fokhagymásan, rántás nélkül, 3 szelet abonett
U: 1 kávé, natúr kakaóporral, pici tejjel
V: 2 tojás + 5 szelet csirkemell sonkából rántotta, kevés olivaolajon, hozzá sok uborka, paradicsom, paprika
Én úgy számoltam, hogy kb 1200 kalória, meg majd fogok itthon tornázni este egy fél órát.
Szerintetek így fogyhatok? (160/56L)
Én az abonettet mindenképp elhagynám, egészségtelen sz.r. Inkább ajánlom a frissen sült rozs, tk, magvas kenyereket :)
És amúgy őszintén szólva elég furcsa az egész... Ebédre inkább a spenóthoz főtt csirkét ennék, vacsinál kókuszolajat vagy extra szűz olivát használnék.
És szerintem túl sok a kávé, inkább igyál helyette fekete teát.
Az uzsonnád nem uzsonna.
Legalább valami gyümölcsöt ehetnél.
korobelul jo :)
tenyleg egy kis gyumi hianyzik..
reggelire egyel tobb ch-t h legyen energiad,gyumit csak a masodik etkezesig egyel. es kb lefekves elott 2-3 oraval ne egyel jobbat tudsz majd aludni. nem irtad h mennyit iszol de 20kg onkent 1 L folyadek ajanlott ( viz,zoldtea,csalantea)
Szerintem nagyon fura, arra meg nem tudok válaszolni, hogy így folytatva fogynál-e..
El tudom képzelni hogy igen, mert keveset eszel.
De azt nem lehet előre megmondani, hogy a Te szervezeted hogyan reagál a pici tejre, joghurtra.. sok pici tejre :)
Sokan nem fogynak ilyen miatt, azt meg nem tudhatjuk Te hogyan vagy ezzel.
A muffinban 20 dkg mák, 1 banán, 3 alma és 3 tojás van, ebből 12 darab lesz, reggelire 2-t szoktam enni. Egy darab: kb 150 kcal, 5 g fehérje, 14 g CH, 8 g zsír.
Folyadékot szerintem 2,5 litert biztos megiszok egy nap, igaz sajnos rá vagyok szokva a cukormentes üdítőkre, ezeket próbálom csökkenteni :S
A kávéról sajnos nem tudok lemondani, így se túl magas a vérnyomásom :(
Ez az étrend csak mára jött így össze, amúgy sokszor eszek ebédre húst párolt zöldséggel, vacsira meg túrót vagy cottage cheese-t édesítővel vagy sósan zöldégekkel. Csak ma a család spenótot ebédel, meg most tojás van itthon sok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!