12 éves vagyok folyton ledagadtoznak. Dagadt vagyok?
Márpedig ha szerinted mozogsz eleget és nem fogysz le, akkor mégiscsak az étkezéseddel van probléma. Ha azon nem változtatsz, akkor ugyanilyen maradsz, mert nagyobbrészt azon múlik a fogyás, nem a mozgáson.
Én egy időben ennél intenzívebben mozogtam mégsem fogytam, ellenben abban az időszakban amikor csak az étkezésemre figyeltem és nem tudtam eljárni sehová, emellett ülőmunkát végeztem, mégiscsak szép lassan lementek a fölös kilók.
Amúgy meg nem diétázni meg éhezni kell, hanem egészségesen étkezni, ha ilyen a súlyod, akkor hiába takarózol azzal, hogy hízásra hajlamos vagy.
A túlsúly meg nem esztétikai probléma, hanem egészségügyi, a mozgás során az izületeket jobban leterheled, nem beszélve a később jelentkező problémákról. Nem kell modell vékonyságú csontkollekciónak lenni, az sem egészséges ha valaki éhezéssel éri el, de ennyi idősen ekkora túlsúlynál már nem az a legnagyobb gond, hogy mások ledagadtoznak.
Az osztályunkban van egy fiú ő 155 magas és 70 kila.:S
Szóval ha kicsit megnősz nem is fogod magadot daginak képzelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!