Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Edzés elött vagy után lehet e...

Edzés elött vagy után lehet e enni?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam sokmindent de nemtom miaz igaz.Arra lennék kiváncsi hogy a sulycsökkenés és fogyás a célunk akkor edzést követöen lehet e enni vagy elötte?Mert sok helyen olvastam hogy utána nemszabad mert akkor a bevitt táplálékot égeti el.Az edzésen biciklizést futás és iesmit értek.
2008. júl. 23. 10:29
 1/3 anonim válasza:
55%
Szia! Én edzés előtt szoktam enni kb két órával előtte!!!! És semmiképp ne tömd tele magad mert nem fogsz tudni jól edzeni. Én utána már csak folyadékot fogyasztok. Bár ez attól is függ,hogy ki mikor jár edzeni. Én csak este érek rá,így már a vacsi kimarad!!!
2008. júl. 23. 11:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Edzést éhgyomorra lehetőleg, utána fehérjét, szénhidrátot ne.
2008. júl. 23. 13:55
 3/3 Korántsem válasza:
Szia, az edzés előtt szerintem egyél, hogy legyen energiád. Azt hallottam hogy ha az ember edzés után fél óráig nem eszik az a legjobb. Mivel ha egy órával utána kezd el enni, akkor a test már az izmot bontja le. (Én elég vékony vagyok, kb 5%os testzsírral, én így kaptam ezt a tanácsot, lehet hogy akinek több tartalékja van később is elég elkezdeni enni)
aug. 17. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!