Nagyon tragikus az alakom?
Hasról, csípőről, derékról NAGYON SOKAT kéne fogynom. A hátam, karom még kritikus..
Vélemények? Hány centi, kiló lehetek? Köszi:))
Köszönöm!:) Akkor mostantól csak mentes víz, és jó sok..
Mehet bele citromkarika?
Őszintén szeretnék neked vàlaszolni.
175 cm 73 kg hoz fogyhatsz szerintem, bár a kèp alapjàn annyira tényleg nem tűnsz hájasnak. Ha szálkás test a cél, jogod van hozzà, szòval nem is értem a felháborodást.
Szálkásítò étrend ( nem véletlenül ez a neve) ès erősítés meg aerob mozgàs. Töltsd le a sárga kapszulát,abban tömören minden benne van.:)
Viszont az alkatod szerintem nem tùl szerencsés.
A derekad vastag a csipődhöz képest, a lábad túl vèkony a felsőtestedhez, nagyon edzetlen, ès ez làtszik.
A helyedben leszálkásítanèk mondjuk 5 kgt, hogy jobban èrezzem magam, aztán egy kis izmot épìtenék. Egy szèp, izmos derék és lapos has akkor is mutatòs, ha nemannyira vékony.
És combra meg vádlira is mehetne bőven, hogy arányosabb legyél. Na meg persze azért mindenre edzeni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!