Kezdj el futni, felüléseket csinálni, egy szóval: edzeni.;) Sok sikert.:)
2014. febr. 21. 17:36
3/9 anonim válasza:
Lehet, hogy nem hiszed el, amit most írok, de a jelenlegi alakod sokkal jobban tetszik, mint amit el akarsz érni! A lehető legőszintébben mondom!
2014. febr. 21. 17:40
4/9 anonim válasza:
Mennyit kardiózol?Amúgy én kimondott diéta nélkül is fogyok,csupán figyelek az étkezésemre,igaz,néha becsúszik 1-2 süti(cukrásznak tanulok:D)...Folytasd a kardiót,viszont ne csak azt csináld,figyelj arra,hogy közben az izmodat is építsd.
2014. febr. 21. 17:52
5/9 anonim válasza:
Igen, muszáj diétáznod, méghozzá keményen. Pontosan összeállított êtrend, pontosan kiszámolt fehérje-szénhidrát-zsír arányokkal. Emellett heti 2*40 perc aerob mozgás, heti 3 súlyzós, de alaposan összerakva az is, mondjuk egy személyi edzővel, aki folyamatosan módosítja, az erőnlétdhez igazítja az edzésterved. És ha az alap testalkatod nem ilyen, akkor csak maximum hasonló lehetsz.
2014. febr. 21. 18:08
6/9 anonim válasza:
Utolsónak egyébként igaza van..
2014. febr. 21. 21:07
7/9 anonim válasza:
5ös megírta a tutit,annyi.
és nézz utána annak,hogy mi az a testzsír százalék mérés,rendszeresen mérd,mert ezt kell csökkentened 8-10%al.
2014. febr. 22. 02:27
8/9 anonim válasza:
Sikerulhet, hat egy evet szentelj neki ha nem akarsz izuleti problemakat.
En ugy adtam le sokat hogy 100at egyszerre megcsinaltam. Szoval ha elrontom elorol kezdem meg akkoris ha 95nel rontottam el.
2014. febr. 23. 14:33
9/9 anonim válasza:
Hehe, "5 perc sprint", megnézném ki az, aki 5 percig tud sprintelni. Aztán a 4. válaszoló: "én kimondott diéta nélkül is fogyok" - ilyen alakod, amit linkeltél, diéta nélkül nem lesz soha, szóval ezt hagyd figyelmen kívül.
Ingyenesen letölthetsz egy könyvet: A sárga kapszula - ez a címe, body.builder.hu-n tudod letölteni. Minden, amit tudni akarsz benne van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!