Nagyon tragikus az alakom?
Hasról, csípőről, derékról NAGYON SOKAT kéne fogynom. A hátam, karom még kritikus..
Vélemények? Hány centi, kiló lehetek? Köszi:))
Jaj még egy...
Gebe vagy, te is tudod, mi értelme van idegesíteni másokat??? Most komolyan??
Nem értem komolyan az ilyeneket.. Hova akarnál fogyni és méghozzá sokat is?
Bár nekem is ilyen alakom lenne.
nah akkor:
a tükör szar választás, a fény viszonyok szar választás, sőt, még a "kamerát" is szarul állítottad be, mert lefelé néz így torzítja a képet. A tükör formájából adódóan meg a fele testrészed nem látszik rendesen, azt is torzítja a tükör hulláma.
de igen: nem ártana kevesebb finomítot cuccot enni (fehér kenyér, fehér rizs, "fehér cukor" és nem lenne ilyen nagy hasad- nem kellene behuzni. Plusz akkor a babahájad is eltűnne (vagy hónalj háj ahogy tetszik)
meg nem ártana nagyobb méretű bugyit hordani és akor nem csinálna "uszógumit" a csípődön. (nem vágna be)
a felkarod legalábbis amennyi látszik belőle vastag, nem ártana egy két karhajlítást csinálni hogy izmosodjon egy picit-ívesebb legyen
az hogy meg hány centi és kiló lehetsz ebből a torz állásból senki nem fogja megmondani...
és én is hiába vagyok 80 kiló a 177cm-rel senki nem mondaná meg..
"NAGYON SOKAT"
Hát, ha Te tényleg így látod.. akkor lehet súlyos testképzavarod van.. az pedig már nem vicces. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!