Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon tragikus az alakom?

Nagyon tragikus az alakom?

Figyelt kérdés

[link]

Hasról, csípőről, derékról NAGYON SOKAT kéne fogynom. A hátam, karom még kritikus..

Vélemények? Hány centi, kiló lehetek? Köszi:))

2014. márc. 2. 10:52
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem nem kell fogyni.
2014. márc. 2. 10:58
 2/34 anonim ***** válasza:
69%

Jaj még egy...

Gebe vagy, te is tudod, mi értelme van idegesíteni másokat??? Most komolyan??

2014. márc. 2. 11:05
 3/34 anonim válasza:
58%
Most mit vársz? Mondjuk azt hogy "Ne legyél már buta, tökéletes vagy."? Arra várhatsz! Fogyj még ha ennyire buta vagy és legyél fogpiszkáló.
2014. márc. 2. 11:07
 4/34 anonim válasza:
90%

Nem értem komolyan az ilyeneket.. Hova akarnál fogyni és méghozzá sokat is?

Bár nekem is ilyen alakom lenne.

2014. márc. 2. 11:10
 5/34 anonim ***** válasza:
94%
Pont azt akarja, hogy áradozzunk neki, hogy milyen szép csinos, és bár nekem is ilyen alakom lenne! Azt már nem! Ha hülye vagy, akkor fogyj le még vagy 20 kilót!
2014. márc. 2. 11:14
 6/34 anonim ***** válasza:
Minimum 20 kilót fogynod kell.
2014. márc. 2. 11:14
 7/34 anonim ***** válasza:
76%

nah akkor:

a tükör szar választás, a fény viszonyok szar választás, sőt, még a "kamerát" is szarul állítottad be, mert lefelé néz így torzítja a képet. A tükör formájából adódóan meg a fele testrészed nem látszik rendesen, azt is torzítja a tükör hulláma.

de igen: nem ártana kevesebb finomítot cuccot enni (fehér kenyér, fehér rizs, "fehér cukor" és nem lenne ilyen nagy hasad- nem kellene behuzni. Plusz akkor a babahájad is eltűnne (vagy hónalj háj ahogy tetszik)

meg nem ártana nagyobb méretű bugyit hordani és akor nem csinálna "uszógumit" a csípődön. (nem vágna be)

a felkarod legalábbis amennyi látszik belőle vastag, nem ártana egy két karhajlítást csinálni hogy izmosodjon egy picit-ívesebb legyen

az hogy meg hány centi és kiló lehetsz ebből a torz állásból senki nem fogja megmondani...

és én is hiába vagyok 80 kiló a 177cm-rel senki nem mondaná meg..

2014. márc. 2. 11:38
 8/34 anonim ***** válasza:

"NAGYON SOKAT"

Hát, ha Te tényleg így látod.. akkor lehet súlyos testképzavarod van.. az pedig már nem vicces. :(

2014. márc. 2. 11:40
 9/34 A kérdező kommentje:
175 cm vagyok es 73 kg. utolso valaszt megfogadom, igazad van, koszonom. tobbiek!!! mi vaaan???? remelem ti sem gondoljatok komolyan amit irtok! nezzetek mar a kepre, iszonyat dagadt vagyok, felveszek egy melltartot es kibuggyan a hatam, ha leulok olyan uszogumik vannak rajtam hogy egy etiop falunak eleg lenne szetosztva, a karom vastag.. nem tudom, ti mit lattok, de borzasztoan nezek ki. a vekony lanyokat meg leszoljatok hogy hizzanak, pedig hihetetlen jol neznek ki.
2014. márc. 2. 11:42
 10/34 A kérdező kommentje:
igy az utolso elotti, hpsszu kommentnek van igaza. utolso, pegalabb 10-15 kg lemehetne. csak kar, hogy nincs annyi akaraterom hogy ne egyel csokit meg felkeljek korabban normalis kajakat elkesziteni a boltban vasarolt helyett..
2014. márc. 2. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!