Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon tragikus az alakom?

Nagyon tragikus az alakom?

Figyelt kérdés

[link]

Hasról, csípőről, derékról NAGYON SOKAT kéne fogynom. A hátam, karom még kritikus..

Vélemények? Hány centi, kiló lehetek? Köszi:))

2014. márc. 2. 10:52
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
neked akkor is testkép zavarod van.. szerintem rohadt jó alakod van! őszintén. de amilyen h*lye vagy el fogod cseszni..
2014. márc. 2. 11:46
 12/34 A kérdező kommentje:
a hajas derekban, szeles csipoben, husis karban es hatban, es gorogdinnye sorhasban mi a jo alak???
2014. márc. 2. 11:57
 13/34 anonim ***** válasza:
"gorogdinnye sorhas" --- > ORVOS!
2014. márc. 2. 11:59
 14/34 A kérdező kommentje:
ha testkep zavarom lenne, akkor nem ennek es/vagy allandoan sportolnek.. de egyikhez sincs eleg kitartasom sajnos..
2014. márc. 2. 12:01
 15/34 anonim ***** válasza:

pedig nagyon jólláttod a helyzetet: korábban felkellni, elsétálni szépen a boltba (minnél meszebb annál jobb) és "normális" ételeket vásárolni: rozs vagy sokmagvas pékárú, "baromfi" sonka (pulyka, csirke) barnarizs, hogy a sok zöldséget már ne is mondjam. Meg persze ugye minimum 2 liter víz (nem szénsavas) naponta.

Én pl a 20 perce lévő boltba sétálok el 2 naponta, mert ott van olyan normális "bő" választék hogy tudjak válogatni. És ott még viszonlyag olcsóbb is az az egy fajta hal amit megeszek (utálom a halat a szagától is rosszul vagyok, egyedül a tőkehalat tudom megenni- ami k...va drága..)

Ami a ruhákat illeti: vegyél nagyobb melltartót, mert nem csak a hájad miatt vág be, hanem mert szimplán kicsi... (igen, szerintem is undorító amikor a már.már gebe csaj vagy 6 számmal kisebb nadrágot vesz fel és úgy bevág neki mintha vagy 30 kiló fölösleg lenne rajta.

szóval ha a saját méretedben vennél cuccokat (igen, tudom hogy nehéz, mert még a kismama boltba is a kínaiak gyártanak ruhát) akkor nem így néznél ki:

[link]

és hidd el nekem a nadrág méretezése nem számit. a nadrág ami most rajtam van 35-ös és bő rám. viszont mi nap vettem egy halásznadrágot, amiből a 46-os kellett..

2014. márc. 2. 12:05
 16/34 anonim ***** válasza:
74%

és az általam már említett fehér kenyér és társai miatt van "sörhasad" plusz a zöldség bevitel segítené az emésztésed ahogy a bő két liter folyadék is.

Van naponta székleted?

2014. márc. 2. 12:08
 17/34 A kérdező kommentje:
van onkritikam, odafigyelek hogy ne igy nezzek ki, de ha meg a sokkal bovebb melltartot veszem fel, az meg allandoan felcsuszik, mert a cicim is C-D meret.. sokkal csinosabbak azok a lanyok, akiken tenyleg egy deka felesleg sincs, csak kis csinos szalkas vekonyak.
2014. márc. 2. 12:08
 18/34 A kérdező kommentje:
nem tudom, lehet nincs, de szerintem van, vagy legalabb mjnden masnap. inni nagyon keveset iszok, ha veszek suliban masfel literes vizet, akkor azt iszom meg 2-3 nap alatt, de az is szemsavas. itthon azon kivul max ket pohar pluszba. halistennek uditoket nek iszok, foleg nem cocacolat es tarsait.
2014. márc. 2. 12:10
 19/34 anonim ***** válasza:
91%

Ezek szerint nem jó melltartót hordasz,mert a C-D az nagy neked,és nincs bele mit tenni,és felcsúszik.

A problémád,hogy rövid a lábad,ezen meg csak optikailag tudsz változtatni cipőkel.

A nő pedig attól nő,hogy gömbölyűek az idomai és öröm megfogni,és nem szúr a csontja mindenütt.

2014. márc. 2. 12:23
 20/34 anonim ***** válasza:
92%

Nem vagy kövér ezt fogadd el, de igen, kicsit aránytalan az alakod.Fogynod nem kell viszont az alakformálásra szükséged lenne.Ezt egészséges táplálkozással,rendes alvással,megfelelő folyadék bevitellel és mozgással tudod csak elérni.

Ha nincs megfelelő motivációd próbáld ki azt, hogy keresel egy szerinted szép alakú nő képét( arra figyelj, hogy ne legyen irreális, egyezzen a te alakod formájával) és vésd jól az eszedbe vagy nyomtasd ki és tedd egy jól látható helyre, amikor eljön az idő a mozgásra csak nézd meg/idézd fel, hogy ezért küzdesz vagy, amikor egy kis nassolásra csábulnál el gondolkozz el, hogy pár perc öröm vagy egy életre szóló önbizalom bomba és elégedettség. Más nem tudja helyetted megcsinálni, itt csak te küzdhetsz.

2014. márc. 2. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!