Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mire szoktatok otthon tornázni?

Mire szoktatok otthon tornázni?

Figyelt kérdés
Bob Harper videóit nagyon szeretem, az után tényleg szakad a víz rólam és jól elfáradok. És napról-napra érzem, hogy formásodom. Csak sajnos nagyon kevés videója van fent a neten. Nekem kell az egy óra intenzív edzés. Jillian Michaels videói is jók, csak azok rövidek. A BeFit 20 perceseit is szeretem, de azok még rövidebbek. Tudtok ajánlani olyan 50 perces-1 órás edzés videókat, amik tényleg rendesen megmozgatnak-elfárasztanak?
2014. febr. 27. 12:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%

Nálam Béres Szandi a nyerő. Neki vannak kezdő és haladó DVD-jei is.

Kezdő szintű pl: Menni fog.

Elég kemény viszont pl: Új kihívás. Pláne ha rárakod az extrákat is. De nagyon jó még a Pörgesd fel is. Ebben az a jó, hogy köredzés, és van rajta extra nyújtás.

Nagy kedvencem a Lendületben, ez egy közepes tempó, ami nehezít rajta, hogy hasizomig súlyzó van a kezedben. Ő magam maximum egyenként 2 kg-os súlyzót ajánl, így magad döntöd el, hogy mennyire legyen nehéz.

Én heti 1-2 alkalommal ráteszek egy comb formáló gyakorlat sort Rékától, de leveszem a hangot, mert nem bírom a hangját. :)

Nagyon szeretem még Czanik Balázst, ha keményet akarsz akkor a Hardcore Aerobicot ajánlanám tőle.

És természetesen Shaun T. Tőle is az Insanity és a Focus T25.

2014. febr. 27. 13:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Lalipopra
2014. febr. 27. 13:51
 13/18 anonim ***** válasza:

Péntek Enikő ugrál, de nem hosszú, nincs egy óra egy blokk.

Nekem túl ugrálós, nem vagyok se azon a szinten, meg óvom a cicim. ( igen, van rajtam sportmelltartó, de nagy a mellem...)

2014. febr. 27. 14:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Akkor nem jó a melltartód, nekem se kicsi (D-s) de nem ugrálnak semerre!
2014. febr. 27. 14:50
 15/18 anonim ***** válasza:
81%
FITNESSBLENDER ! keress rá youtube-on, rengeteg videó, van hosszú, rövid, kezdőknek, haladóknak, súlyzós, kardiós, jóga, minden és aaaaaaaaa én imádom!
2014. febr. 27. 17:51
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Közben találtam még egy edzésfajtát, azt kipróbálom. Nagyon látványos fogyást és izmokat ígér. Kíváncsi vagyok!
2014. febr. 28. 09:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Melyiket?
2014. febr. 28. 14:03
 18/18 A kérdező kommentje:
P90X
2014. márc. 2. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!