Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mire szoktatok otthon tornázni?

Mire szoktatok otthon tornázni?

Figyelt kérdés
Bob Harper videóit nagyon szeretem, az után tényleg szakad a víz rólam és jól elfáradok. És napról-napra érzem, hogy formásodom. Csak sajnos nagyon kevés videója van fent a neten. Nekem kell az egy óra intenzív edzés. Jillian Michaels videói is jók, csak azok rövidek. A BeFit 20 perceseit is szeretem, de azok még rövidebbek. Tudtok ajánlani olyan 50 perces-1 órás edzés videókat, amik tényleg rendesen megmozgatnak-elfárasztanak?
2014. febr. 27. 12:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%

Jilliannek is van 1 órás: Banish Fat, No more trouble zones

Vagy van neki a Body Revolution, én azt csinálom, ott lehet 2 tornát is egy nap, az már egy óra

2014. febr. 27. 12:09
 2/18 A kérdező kommentje:
Jilliannél nem érzem azt, hogy a teljesítőképességem határáig elmennék, hasizomnál még simán tudnám csinálni tovább, a többi gyakorlat után sem rogyok a földre, mint a Bob Harper videónál. Valami hasonlót keresek.
2014. febr. 27. 12:13
 3/18 anonim ***** válasza:
81%

Tracy Anderson?

Nekem mondjuk nem jött be, mert nem beszél, nem szól, hogy más oldalra kéne csinálni, meg kicsit monoton, de mozgat, egy próbát lehet megérne.

Péntek Enikő?

Őt még nem próbáltam, de itt nagyon szokták dicsérni

2014. febr. 27. 12:15
 4/18 A kérdező kommentje:
2014. febr. 27. 12:15
 5/18 anonim ***** válasza:
81%
Én is Bob Harperre tornázom, de az Xbox kinect verzióra. Ebben be tudom állítani hány perces legyen és milyen izomcsoportokra. De van benne fitbox és jóga is. És még egyéb kinectes sport dvd-kre edzek. Ha keményebb edzésekre vágysz, akkor az insanity-t ajánlom még, de nekem azok már nagyon durvák voltak.
2014. febr. 27. 12:17
 6/18 A kérdező kommentje:
Tracy Anderson azért nem jön be, mert ő direkt kihangsúlyozza, hogy nem épít látványos izmokat, hanem csak a zsírt pucolja le az emberről. Nekem viszont tetszik az izmos test. Péntek Enikőt is néztem, ő is jó, csak ő megmutogatja a gyakorlatokat és elmondja, hogy mit hányszor csinálj és annyi. Én meg szeretem hallgatni, hogy na, még van 10 másodperc, bírd ki... Jó látni, hogy más is kínlódik, izzad velem együtt.
2014. febr. 27. 12:18
 7/18 anonim ***** válasza:
Akkor Rubint Réka? Ő elég izmos
2014. febr. 27. 12:21
 8/18 A kérdező kommentje:
5. válaszolónak- linket tudsz küldeni, amit én is megnézhetek a neten, hogy te mikre edzel?
2014. febr. 27. 12:21
 9/18 A kérdező kommentje:
Rubint Réka semmiképpen. Borsódzik a hátam tőle.
2014. febr. 27. 12:22
 10/18 anonim válasza:

Én Bíró Icára szoktam.Persze neki az alakja nagyon jó,most is,talán azért.Rubint Réka teste is taszító.

Bíró Icának van olyan feltöltése,ahol a hasizmokat úgy edzi,hogy a belső szerveknek és nemi szerveknek is jó edzés legyen.

2014. febr. 27. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!