Mi a jobb megoldás, otthon tornázni napi 20-30 percet, vagy konditerembe járni napi 1400-ért?
Attól függ mennyi pénzed van és milyen képzettséged. Nekem fölösleges lenne befizetnek konditerembe, mert másra kell kigazdálkodnom pénzt. De én itthon tudok hasznos edzést csinálni.
Rajtad áll..
Attól függ, mi a célod. Én egy csomót leadtam úgy, hogy nem jártam kondiba, csak 2 hónapot így a nyáron, mert volt időm (fogjuk rá..:D). Ráadásul rengetegen helytelenül végzik a gyakorlatokat, és közel se olyan hatásos így.
Ha otthon edzel megfelelően, az tökéletesen jó. És abból a pénzből amit mondjuk egy kondibérletre költenél, elkezdhetsz felszerelkezni súlyzókkal.
De persze lehet saját testsúllyal edzeni is.:)
En kondiba jarok, mert 1. itteni arakhoz kepest megeri, 2. 9 nm-es koliszobamban kemeny 2 nm-nyi helyem lenne mozogni, 3. lusta vagyok itthon mozogni...:D
Amugy csak napi jegy lenne? Havi berlettel nem jönne ki olcsobban?
22L
Megengedhetném hogy kifizessem, de minek? Van értelme a kardiogépeknek? Nem célszerűbb ingyen tornázni otthon? Nem tudom hogy melyik a hatékonyabb. Sajnos bérlettel 1400, amúgy meg 1690/napi ár (Life1).
Nem azt mondom hogy lusta vagyok vagy bármi, és el is vagyok 1-2 órát simán konditeremben folyamatos mozgásban, úgy hogy kellemesen elfáradok a végére...
szóval nehéz dönteni.
cél hogy formában tartsam magam, állóképesség, és hát igen szeretnék pár kilót leadni.
Otthon olcsóbb, és átmozgatni, a kellő izomstimulációt így is elérheted.
Konditerem speciális edzésekhez, főleg az izomtömeg hatékony növelésekor jön jól, de ez leginkább testszobrászok számára teszi fontossá.
En a helyedben megprobalnam elöször otthon, mondjuk 1-2 honapig. Ha ugy latod, hogy megy, van idöd/kedved/energiad, akkor jo, ha nem, akkor meg egy honapra kiprobalhatod a kondit. :)
(kondis lany)
Utolsónak teljesen igaza van, ki kell próbálni mindkettőt és akkor hamar kiderül, hogy melyik való neked.
Meg ugye pénztárca függő is. Nekem pl a fittness terem jobban bevált, de ha nincs rá pénz akkor nincs :( Próbáltam a futást, merthát az ingyen van, de mindenki megfordult utánam, és baromi zavaró volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!