Lehetséges ez? Hízhattam ennyit egy nap alatt?
Dobd ki a mérleget! :) De komolyan! Ne méregesd magad állandóan!
2000 kalória szerintem is nagyjából rendben van, persze nem mindegy, hogy az miből jött össze és hogy egyszerre etted-e meg. De mindegy, már nem tudod ezt visszacsinálni.
Ne kattogj ennyire az kilókon meg az evésen. Enni kell, hogy működjön a szervezeted és egészséges legyél. De nem ez legyen az egész napod fő témája, hogy eszel, nem eszel.
Oh, a mérleg. Az az igazság, hogy rettentő bűntudatot és reményt érzek minden egyes pillanatban, még ha csak rá is nézek, nem vagyok a közelében. Nem hiszem, hogy kibírnék méregetés nélkül egy napot.
Ami a legjobban zavar, hogy ez a 2000-3000 kcal egészségtele, káros és hizlaló ételekből jött össze, én pedig nem tudtam megálljt parancsolni. Illetve tudtam volna, ha lenne egy csöppnyi akaraterő is a hájas testemben.
Egyébként az előbb lemértem, 164/50.3 vagyok. És sajnálom, hogy újonnan felhozom, de vízhajtásra/hashajtásra valami tipp?
A te testednek napi 1800-1900 kalóriára lenne szüksége, és akkor nem sportoltál semmit.
Leginkább a fejeddel és nem a hasaddal van a probléma.
Ezekkel a számokkal nem lehetsz látványosan hájas vagy dagi.
A fejedben van valami gond.
Ehhez már orvos kell, mi itt nem tudunk segíteni rajtad.
És az első lépés igenis az, hogy kidobod azt a hülye mérleget. Nálunk nincs is otthon mérleg! Csak a konyhában a sütéshez :)
Remélem már nem fogyni akarsz, csak súlyt tartani, mert ha ezzel a magassággal és ennyi kilóval gond van veled, az maximum sporthiány lehet. Nem a kiló számít, hanem az alak!! Ha méred is magad elég 1-2 hetente, mivel 1-2 kilót ingadozhat a súly, az nem jelent semmit!!
És jegyezd meg:
Kevés kalóriabevitel huzamosabb ideig = Falásroham (és mivel sokáig kiéheztetted magad, ebből sokkal több rakódik le mert raktároz a szervezeted)
Normális kalória bevitel + sport mellett nem lehet veled semmi gond.
A helyzet az, hogy még minimum 15 kilót le szeretnék adni, hogy viszonylag el tudjam fogadni magamat. Épp ezért fáj annyira az a plusz háj.
De kérlek, ha lehet, a kérdésre válaszoljatok, illetve vízhajtó/hashajtó tippekre lennék még kíváncsi. Köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!