Mitől hízhattam ennyit?
Mindig is volt jó néhány kg súlyfeleslegem, kb 1 évig vagy még tovább kb 75 kg voltam. Utoljára nyáron mértem magam és akkor is annyi voltam. Nemrég volt a suliban alkalmassági vizsgálat és ott azt mondták 86 kg vagyok :O
Én is érzem és látom magamon hogy híztam kicsit na de azt azért nem gondoltam volna, hogy ez a rövid idő alatt 10 kg-ot. Nem eszek mást és nem mozgok se többet se kevesebbet mint eddig. Ez mitől lehet?! :(
a) rossz a mérleg, ami nem kizárt
b) nem akarlak megijeszteni, de pehet pl pajzsmirigy, nem ártana kivizsgáltatnod magad
Igen lehet pajzsmirigy alul, vagy felülműködés.
Vizsgáltasd ki és kérd még cukorvizsgálatot is az orvosodtól.
Ha pajzsmirigy alulműködés akkor kiderítik az okát, vagy jód vagy konkrét hormonpótlást kaphatsz(annyi a mázli a pajzsmiriggyel, hogy ha jól állítják be a gyógzzsernek nincs mellékhatása).
De amúgy nem is értem hogy a suliorvos miért nem küldött orvoshoz...
Köszönöm.
Ez most egy új iskolaorvos, nem tudhatta hogy korábban hány kg voltam ill. mennyi idő alatt híztam ennyit :S
Én meg hirtelen köpni-nyelni nem tudtam a meglepődöttségtől. Na akkor a jövő évet dokival kezdem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!