Te jó ég! Komolyan ennyit hízhattam?
Legközelebb ne a kilókkal foglalkozz hanem a zsírvesztéssel. Nem mind zsír volt amit elvesztettél és most sem mind zsír amit visszaszedtél. A testünk nem csak zsírból van. Víz meg izom meg bélsár veszteséget nem érdemes fogyásként elkönyvelni, és örülj neki hogy a koplalásod után a tested megpróbál regenerálódni.
Amúgy az hogy miből veszítjük el a testsúlyt elsősorban az étel MINŐSÉGÉN múlik.
2 hétig zabáltál? Csodálkozol? :)
Kezdj neki az egészséges életmódnak, lassú fogyás, de tartós, nem érdemes magadat sanyargatni.
Lehetséges! én nagyon sokáig 500 meg 600 kalóriás étrenden voltam, fogytam 8 kilót, és mikor leálltam 2 hétre a diétáról annyira ki voltam éhezve hogy össze vissza ettem mindent, és minden visszajött!
szóval két hét alatt visszahíztam, amit 2 hónap alatt tudok újra lefogyni.
Én is azthittem hogy pajzsmirigy alulműködésem van mert a kezem is mindig hideg,és tényleg nehezen fogyok le, viszont gyorsan hízok. a vérképemben egy kicsi eltérés volt csak, ultrahangon teljesen normálisnak találták, szóval úgy tűnik nekem nem az okozta.
Lehetséges hogy a módszered rossz a fogyókúrában, sőt biztos. Én úgy fogytam le gyorsan, ha egy nap nem ettem sok féle kaját, például ebédre és vacsorára ugyan azt ettem, csak vacsira kevesebbet, és a CH se legyen sok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!