Normális, hogy hirtelen ennyit fogyok?
Sziasztok, körülbelül egy hete elkezdtem fogyózni. Nem durván, pusztán kialakítottam egy egészségesnek mondható étrendet, reggelire kifli és szalámi, csak így szárazon, délre meleg kaja, fontos hogy sok fehérjével, és vacsorára saláta, némi csirkehússal. Van, hogy a reggelim és a vacsorám felcserélődik. Ezek mellett hétköznap helybenfutok, fél órákat, de van hogy többet is, hétvégén meg szobabiciklizek, 30-40-50 perceket is.
Egy hete hétfőn még 60 kiló voltam, de ma meg már 58 és fél. Mért van ez? Nem számoltam azzal, hogy ilyen gyorsan megy és kissé megijedtem, mert nem látszik meg rajtam és én úgy számoltam, hogy nyárára adok le majd 5 kilót, nem hetente egyet, kettőt. Visszább venni meg nem akarok az edzésből, hiszen pont most kezdem megszokni.
20/L
Kifli - eleve nem eszel egészségesen.
Mellette szerintem túl keveset ehetsz.
Nagyon furi edzésed van de ez csak téged zavar úgy tűnik
Azért fogytál 2 kilót, mert keveset eszel.
"Minden gramm izomban elraktározott szénhidráthoz - megfelelő mennyiségű víz fogyasztása mellett - 4 gramm víz fog mellékesen eltárolódni. Normál vegyes diéta mellett egy 65 kilogrammos zsírmentes testtömegű ember kb. 350 gramm glikogént tárol. 4 gramm vízzel számolva ez plusz 1400 gramm víz eltárolását jelenti az izmokban. "
Ha diétázol, és csökkented a bevitt szénhidrát mennyiségét, azzal arányosan fog csökkenni az izomzatban raktározott víz mennyisége is. Nyilván ez később beáll.
De van a kifliben szénhidrát, meg mást nem tudnék enni, max kenyeret.
Lehet túl keveset eszek, a napi kalória bevitelem nem haladja meg az 1200-at.
A szobabiciklizésben szerintem semmi furcsa nincs, az egyik rokonom így fogyott le 20 kilót fél év alatt. A helybenfutás meg hát, az is mozgás. Bár még egy hete csinálom és nem tudom pontosan mit kellene még mozognom, de a felülés jó ötlet. Eleve a szobabiciklizés is a hétvégén jött mint ötlet.
Persze, hogy szeretnék feszes feneket. De most pont az a bajom, hogy leginkább fenékre, csípőre, combra és mellre híztam a legtöbbet. Ez mellett még ami a leginkább zavar az is, hogy karra és fejre is híztam. :S Hasamra érdekes módon nem, csak annyi hogy van egy kis pocakom.
Neked elég az a mozgás, hogy tekersz egy pedált? Meg helyben futsz? Semmi többet nem akarsz, komolyan? Ennyi az igényed?
Kifliben van szénhidrát (keményítő). Meg glutén, sz.ar kaja, akkor miért eszed?
Várom akkor a tippedet, hogy szerinted hogyan edzek és miket egyek. :)
Mint mondtam még csak egy hete csinálom, minden nappal egyre többet, a tippeket szívesen várom és azt is írtam, hogy a guggolás se rossz ötlet.
Hagyományos, alap erősítés (fegyncedzés például).
Önvédelmi edzés, jóga, qigong.
Mellette lehet tekerni, kiegészítés mindegy de az alap edzések legyenek meg, ezek fontosak.
Enni: hús, zsír, zöldségek, gombák, olajos magok, kevés gyümölcs.
Kifli meg kalóriaszegény táplálkozás kerülendők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!