Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől hízhattam ennyit? Mi...

Mitől hízhattam ennyit? Mi van velem?

Figyelt kérdés
Mindig is össze-vissza ettem..és tartottam a súlyom..Most ugyanúgy eszek,de alig egy hét alatt felment rám vgy 4 kg.. Egyfolytába fáradt vagyok és rosszul érezm magam..A számba is ilyen fura íz van..Ezek mind egy hete. Most jött meg ma.. Mi a fene van velem? Ígyis nagyon kövér vagyok,nem akarok tovább hízni..
2013. jan. 25. 20:47
 1/9 poiu ***** válasza:
Vszínűleg inzulinrezisztencia. Nem kéne cukrot, keményítőt enned.
2013. jan. 25. 20:50
 2/9 anonim ***** válasza:
50%

Te most egy kérdésből megmondtad hogy cukorbeteg?Azért ez extrém.

Kérdező:Először is jó lenne ha leírnád hogy mit eszel.Lehet megunta tested a borzalmas táplálkozásod és elkezdett tiltakozni.

Fura szájíz, fáradtság és rosszullét?Eszel szénhidrátot?Mert ez low-carb diétákon szokott előfordulni ketozisnál.Vagy egy még egyszerűbb indok: "Most jött meg ma", ez megmagyarázza.

A legjobb lenne ha leírnád miket eszel egy nap során, akkor tudnánk segíteni.

2013. jan. 25. 21:01
 3/9 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit "bezizisedtél", ahogyan azt mi nők szoktuk a ciklusunk előtt és közben, ezért talán észre sem vetted, hogy többet ettél, mint előtte.
2013. jan. 25. 21:13
 4/9 anonim ***** válasza:
te baba, a fura(konkrétan acetonos) szájíz pont hogy a fehérjemegvonástól van, nem a szénhidrátétól :D
2013. jan. 25. 21:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem a rossz szájíz, fáradtság levertség állandó ha menstruálok.. Tehát ezeknek lehet az az oka..
2013. jan. 25. 21:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Vagy attól acetonos mert cukorbeteg menj orvoshoz...
2013. jan. 25. 21:31
 7/9 anonim ***** válasza:

te baba, a fura(konkrétan acetonos) szájíz pont hogy a fehérjemegvonástól van, nem a szénhidrátétól :D

ez butaság

2013. jan. 25. 21:33
 8/9 anonim ***** válasza:
48%
Baba?Akkor kedves Néni.Olyan nem létezik hogy fehérjemegvonás maximum ha éhezik (amit kétlek).Ha még állati termék közelébe sem megy, lehetetlen hogy kevés fehérjét vigyen be ha eleget eszik.
2013. jan. 25. 21:36
 9/9 anonim ***** válasza:

"Először is jó lenne ha leírnád hogy mit eszel.Lehet megunta tested a borzalmas táplálkozásod és elkezdett tiltakozni. "

Tehát igen, inzulinrezisztencia vagy pajzsmirigy gond. Pont ezért jött az első válasz, lehet belekötni de nehéz.

Igen, a sz.ar táplálkozásnak idővel sz.ar következményei lesznek.

A kommentekre:

Igazából "fehérjehiány" és amiatt rossz szájíz vagy tünet nemigen van. Ha valaki hetente egyszer eszik húst, akkor fehérjehiányról már nemigen lehet beszélni. Egy vegán ennyi húst sem eszik, de különböző zöldségeket igen, és nincs "fehérjehiánya".

Viszont tényleg kellene vércukortesztet, inzulinérzékenység tesztet végezni, itt simán gond lehet VAGY a pajzsmiriggyel. Nem kell leírja a Kérdező mit eszik, mit gondoltok mégis mit eszik..?

Adott az átlag magyar koszt, és adottak az ismerős tünetek is. Vérvizsgálat, glutén, tejmentes étkezés, alacsony keményítő bevitellel. Ez segíthet.

2013. jan. 26. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!