Mikor ürül ki belőlem a szénhidrát? Vagy mikor múlik már el a szénhidrát utáni sóvárgás?
a szénhidrátokat-kenyeret, édességet, tésztát, rizst, krupmplit, banánt, aszalványokat próbálom mellőzni, de éhségrohamok jelentkeznek
eddig nagyon sok péksütit ettem
nem éhezem, sokat eszem, főleg húst, zöldségeket és almát de édességre vágyom
mikor lesz vége, mikor érti meg a szervezetem, hogy nem kap több mérget
Márpedig a fogyás, a táplálkozás terén is igencsak sok érzelem tud megjelenni :) Ez teljesen OK, emberek vagyunk, nem gépek.
Azzal nem értek egyet, hogy ha az ember érzelmeket visz a táplálkozásba és jókat akar enni, az baj lenne. Főleg, hogy nekem aztán igencsak érzelmes dolog az, hogy egészségesen akarom tartani a testem egész életemben... Ha valami finom, de egyértelműen káros, s ezt megtudom, akkor onnantól nem tekintem ételnek s figyelmemet s ételhez kapcsolódó érzelmeimet más, jobb, de szintén igen ízletes ételekre koncentrálom.
Ez olyan, mint az, hogy csak mert valaki szabadságszerető, nem kell rosszul éreznie magát, mert nem csinálhat meg BÁRMIT. Nem pisilhet az utca közepén, nem gyújthatja fel a szomszéd házát... Ha normális ember, akkor az épeszű korlátoktól nem fog szenvedni. Ez van az étkezéssel is. Sok kommentben azt látom, hogy egyesek számára bármilyen étel (akár ideiglenes) tiltólistára helyezése egyenlő az önsanyargatással, amit nem szabad megtenni. Elképzelem őket, hogy leláncolt rabnak érzik magukat, ha nem ihatnak kólát vagy nem ehetnek fornettit... Mily tragédia! Sokan direkt kiemelik, mindent lehet és kell enni... Mindent. Nehogy a kérdező lemondjon a lisztről egy napra is. Akkor is ezt írják, ha a kérdező bevallottan ketogén diétázik vagy valami. Az nem fontos, csak a saját elképzeléseink ráhúzása.
22., az érzelmi komplexusaiddal hagyjál békén.
Én senkire nem erőltetek semmit, felőlem egyél tejet, vagy mit tudom én miket, amitől éppen beteg akarsz lenni.
Én csak a kérdésekre válaszolok.
Ez egyébként egy szénhidrátszegény táplálkozásról szóló kérdés, talán nektek, szénhidrátevőknek nem kellene szétoffolnotok.
Az 22. hogy szerinted valami jó vagy nem jó, valami egészséges vagy nem egészséges... az senkit sem érdekel.
Egyébként késő estig sírva röhögnék, ha egy tejevő írná a paleóra, hogy nem egészséges.
Ez kikészítene még engem is! xD
Köszönöm.
Hát most azt csinálom, hogy sok sok zöldség, gyümölcs(alma és narancs) meg figyelek arra, hogy reggel egyek tojást, mert akkor sokkal jobban bírom ki ebédig, mert laktat.:)
Az ilyen édes és sós péksüteményeket elkerülöm, meg a csokit, cukorkákat.
Most kezdek inni zöld teát, csak nem tudom, hogy mennyit lehet egy nap? 1.5 liter nagyon sok?
A kérdés, hogy mennyi teafüvet használsz 1,5 liter teához.
Egyébként a zöld teát nem fogod túladagolni, idd nyugodtan. Ha filtereset használsz, akkor napi 1-2-3 filterrel semmi gond nem lehet.
Ha szálasat, akkor nem tudom mi egy adag.. de ez egy nagyon általános gyógynövény, nincs olyan erős hatása amivel túl tudnád lőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!