Szerintetek hogy tudnék lefogyni?
HaTornagyakorlatok akkor milyenek?
Ha ennivalo akkor mi legyen???
1000 kcal nagyon kevés. Fontos lenne tudni korod, testsúlyod, magasságod hogy pontosan lehessen válaszolni. A lényeg hogy egyél sok zöldséget (gyümölcsökből is lehet, de azokban gyümölcscukor van, úgyhogy csak mértékkel. Nem azt mondom hogy nem szabad, mert DE, szabad, sőt kötelező!). A banánt és a szőlőt inkább kerüld, nagy a kalória tartalmuk. Egyél sok halat, csirkehúst. Próbáld csökkenteni az édesség fogyasztást, a nasizások számát. Persze naponta 1-2 kocka minimum 80%-os csoki belefér, de ha unatkozol, ne nassolással üsd el az időt. Mozgásnak én ajánlom a futást,hatékony, ha például futsz 5 percet, pihent 2-t, vagy 1-t és addig csak sétálsz, tempósan gyalogolj! Esténként lefekvés előtt csinálj meg 10 guggolást, 10 kitörést, 10 fekvőt, 10 hátizmost és 10 hasizmot. Ez soknak tűnik, de körülbelül öt percet vesz igénybe. Ami fontos még, hogy csak akkor egyél, ha tényleg éhes vagy! Én ezzel kb másfél hét alatt leadtam egy kilót, és hetente 3x futottam. Sikerült lefogyni 5 kilót, és vissza se híztam :). A futást megszerettem és mivel sokáig nem ettem édességet a szervezetem megszokta hogy nem kap és már nem is kívánom. Ha szeretnéd, össze tudok állítani neked egy edzés és étkezés tervet :).
Remélem segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!