Hogyan tudnek lefogyni?
Figyelt kérdés
165 cm /45 kg,, koplalas nem lehet mert mamammal elek es tudjatok milyenek a nagyik,,,sport - 600 felules naponta,,,, 6 utan nem eszem,,, mit tehetnek meg?2014. febr. 2. 18:38
1/11 anonim válasza:
Te inkább táplálkozási zavarokkal rendelkezel. Testképzavar. Nem kell lefogynod. Tudom, úgysem hiszel nekem, bármit mondok, de...kérd ki a mamád véleményét, hogy kell-e fogynod, vagy sem. Menj el dokihoz, ez nem játék.
3/11 A kérdező kommentje:
Mamam azzaj jon altalaban, hogy :,, fejlodesben vagy meg " stb.
2014. febr. 2. 19:17
4/11 A kérdező kommentje:
De attol hogy fogyni akarok nem leszek anorexias vagy bulemias.....vagy megis?
2014. febr. 2. 19:23
5/11 anonim válasza:
Nem attól leszel anorexiás, mert fogyni akarsz, hanem azért akarsz ilyen adatok mellett is fogyni, mert anorexiás vagy.
6/11 A kérdező kommentje:
De en nem jarok etkezes utan a mosdoba hanyni vagy ilyenek,,, csak szeretnek csinos lenni :/
2014. febr. 3. 16:37
8/11 anonim válasza:
Nem hánytatod magad, így nem vagy bulímiás, csak anorexiás, nem egészségesebb.
Keress fel egy pszichológust.
9/11 A kérdező kommentje:
pfff...attol , hogy le akarok fogyni meg nem vagyok idegbeteg
2014. febr. 4. 11:50
10/11 anonim válasza:
De, ha ilyen paraméterekkel fogyni akarsz, akkor testképzavaros vagy. Ha a saját érdekedben nem fordulsz vele orvoshoz, engem nem érdekel, nyugodtan fogyózd magad halálra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!