Hogy tudnék lefogyni?
Figyelt kérdés
Helló! 13 éves vagyok lány, és 60 kg... Nekem egyáltalán nem tetszik a súlyom, sőt! A hasam is nagy :( Esetleg ha valaki tud egy olyan módszert, amivel letudok vinni a hasamból úgy hogy kb. 50 kg legyek, az kérem segítsen!:O2014. jan. 25. 17:59
1/6 anonim válasza:
Normális étrenddel már lehet eredményeket elérni, a sport pedig kiegészítés (ha zsírégetés a cél, akkor aerob mozgás kellene).
2/6 anonim válasza:
Szerintem csak egyszerűem mozogj többet erre egyszerű módszer a tánc pl.: napi 1 órát táncolsz a kedvenc zenéidre az is jó és ha iszol sok vizet.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)) a szexet a nagybátyám is mondta :DD xD
2014. jan. 26. 16:28
5/6 anonim válasza:
Kardio mozgások; futás, biciklizés azonos pulzusszámon. Tehát ne lihegj közben. :)
Napi 1 óra jó lenne ha meglenne. Persze először kezd el szép lassan, például 20 perc, pár nap után fél óra, aztán 45 perc és 1 óra.
Ezen kívül el kéne hagynod a két legdurvább dolgot: fehér liszt és cukor.
Ha ezt a két tanácsot betartod, látványos eredményre juthatsz, persze türelemmel és kitartással, elvégre nem 1-2 hét alatt jött fel rád az a plussz, nem is 1-2 két alatt fog lejönni rólad! :)
Sok sikert!!
6/6 anonim válasza:
Sok sok kardio! Hegymenet kitöréssel! A hasad csak úgy fog lemenni, ha egyáltalán nem zabálsz félre, és minden nap hasazol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!