Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék lefogyni 10 kilót...

Hogy tudnék lefogyni 10 kilót júniusig?

Figyelt kérdés

Van rajtam kb 10 kilo felesleg.júnuis elejéig seretném ledobni osztálykirándulásra.nem olyan sok,szóval szerintem elérhető.étkezést már tudom hogy kell,csak gyakorlatokat írhatnátok.március elejéig benti gyakorlatok kellenének,márciustól(vagy hamarabb pedig mehet kint a jól bevált futás).mit ajánlotok,hogy lássak neki,miket csináljak?

14/F

2014. febr. 5. 11:55
 1/3 VWXYZZS ***** válasza:
És az étkezést azt, hogy kell?
2014. febr. 5. 14:04
 2/3 szebarbi válasza:

Esetleg egy kis súlyzózás, fekvőtámasz.

Étkezéshez tudok ajánlani neked egy remek kis oldalt.Én is tőlük veszem meg a fogyókúrámhoz a termékeket.

2014. febr. 5. 15:18
 3/3 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

A pontos megközelítéshez több adatra van szükség. Nagyon lényeges dolog, hogy honnan indulsz, azaz mennyi most a testtömeged. Nem ártana tudni valamit a testösszetételedről is (testzsír%, BMI, izom-zsír analízis, ...) Egy egyszerűbb mozgásprogramot is egyénre szabottan kell elkezdeni, majd folytatni. A testtömeghez képest pedig korántsem biztos, hogy a futás a legjobb. Végül is a lényeget már tudod, hiszen a változásban a táplálkozásé döntő szerep! Általában ezt 70%-ot képvisel.

2014. febr. 6. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!