Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a mennyiség más sok?

Ez a mennyiség más sok?

Figyelt kérdés

ma ettem: reggeli fél7 1db házi kelttésztás sóskifli, tízóraira még egy és egy kispoharas danone gyüm.joghurt ( tudom hogy a kelttészta hizlal liszt+ élesztő, de sok helyen olvastam hogy reggel, illetve délelött szabad szénhidrátot enni ) ebédre fél2 kor 2 szelet csirkemellfilé naturjoghur benne kigyóubi, uzsonna, ami egyben vacsora is 4 kor saláta, naturjoghurt másik fele mustár és bors benne és hozzá egy szál grillezett virsli. úgy 2 liter vizet iszok mellette.

ez kb annak a fele, amennyit régebben szoktam enni.

ezzel az étrenddel mehetek valamire? vagy a szénhidrátot teljesen vonjam ki?

mi a véleményetek a teljeskiörlésű zsemléről, azt lehet enni fogyókura alatt?

2014. jan. 31. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem sok ez, csak gagyi.
2014. jan. 31. 18:57
 2/4 A kérdező kommentje:
mit értesz rajta gagyinak??
2014. jan. 31. 19:02
 3/4 VWXYZZS ***** válasza:

Kelttésztás sóskifli, danone joghurt, virsli. Ezek mind felesleges, szemét "élelmiszerek". Az összes ilyen joghurt telibevan verve egy csomó cukorral, ami ugyebár szénhidrát. Persze a szervezetnek szüksége van szénhidrátra így még véletlenül se vond ki teljesen a szénhidrátot. Csak hát nem mindegy, hogy gyors felszívódású vagy lassú. A gyors rossz ;) (legtöbb esetben). Csirkemellfilé jó, kigyóubi jó. Naturjoghurt elmegy. De azért nézd meg, hogy nincs e telenyomva cukorral mert akkor az is szar.

Feltételezem, hogy lány vagy. Akkor ezt egyél:

testsúly x 2 g fehérjét

testsúly x 1,5 g szénhidrátot

minél kevesebb telített zsírt

Teljeskiörlésű zsemlét ehetsz, de azt is bele kell számolni a szénhidrátba. Viszont arra ügyelj, hogy ne csak hozzáadva legyen hanem tényleg csak abból készüljön mert kb. ugyanott vagy ha a fele fehérliszt. Ja és egyél napi 5x legalább. A 2 liter víz meg kevés. Minimum 3.

2014. jan. 31. 19:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ !
2014. jan. 31. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!