Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bűnöztem! Ez nagyon sok volt? :S

Bűnöztem! Ez nagyon sok volt? :S

Figyelt kérdés

Szóval, egészségesen élek, mondhatni "diétázom". 175 cm és 51 kg vagyok, de ma sajnos megkívántam a csokoládét, amiből rögtön együltőhelyemben magamba tömtem fél táblával... Nagyon szégyellem magam, mit csináljak?

21/L

2009. dec. 9. 16:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

hát szégyelheted is magad. Hogy gondoltad te ezt? Normális vagy,fél táblával egyszerre? Hogy akadt volna a torkodon. Beléd egy szelet is pazarlás.

Ekkora dinnye pícsa legyél,könyörgöm,a kérdésedért nem szégyelled magad?

2009. dec. 9. 18:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Valahol igaz, mert aki még egy tábla (jó, akkor fél tábla) csokinak nem tud örülni, aztán inkább átmegy önvádba különböző "felvilágosult" okok miatt, nos...
2009. dec. 9. 19:22
 13/16 anonim ***** válasza:

A csoki evéssel semmi gond, nem egy elcsábulás okozza a bajt, hanem ha rendszeres.

Nálad nem is ez az aggasztó, hanem az, hogy azt állítod magadról, hogy egészségesen élsz, és mégsem vagy tisztában azzal, hogy a magasságodhoz milyen normál testsúly passzol. Miért diétázol? Ha egészségügyi ok miatt akkor érhető, de biztosan megolható lenne, hogy felszedj 6 kilót! Ha nem ez az ok akkor meg még jobban figyelj oda magadra, mert ha túlsúlyosnak tartod az alakodat akkor a gond a fejben keresendő. Hidd el nem irigységből mondom, hogy híznod kell egy kicsit, én is magas vagyok tudom, állítom, hogy 57 kilóval is sovány leszel, de legalább a normál határérték legalsó fokát már eléred.

Vigyázz magadra!

2009. dec. 9. 19:30
 14/16 anonim ***** válasza:
44%

Hány kg szeretnél lenni? Ha gondolod fogyózhatnánk együtt! :) Én 172cm vagyok és 58kg. Annyi szeretnék lenni amennyi Te vagy. Minimum... Biztos csinos vagy!

Egyébként nem olyan nagy probléma, egyszer-kétszer belefér, a lényeg, hogy ne legyen belőle rendszer! :)

2009. dec. 10. 00:02
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát igazából egészségügyi okok miatt kell diétáznom (magas vérnyomás). Napi 5x kell ennem nagyon kevéskét. Ugyanis ha egy bizonyos testtömegindex fölé megyek, félő, hogy úgy felszökik a vérnyomásom, hogy agyvérzést kapok. Meg hát, ha már úgyis így kell élnem, komolyan veszem, aztán legalább csinos vagyok, mert muszáj vigyáznom magamra. Csak már annyira beleszoktam... Most meg nem tudtam annak a csokinak ellenállni...
2009. dec. 10. 18:57
 16/16 anonim ***** válasza:

Így már érthető, hogy diétázok, sőt példaérték is lehetsz amiért ilyen komolyan veszed az egészségedet, és nem hagyod el magad. :)

Attól a fél tábla csokitól kizárt, hogy híznál. Néha énrám is rátör az édesség utáni vágy, olyankor azt szoktam csinálni, hogy vagy elviszem az a tábla csokoládét vagy a iskolába, vagy haza, és körbekínálgatok mindenkit vele. Állítom, hogy kevesebb marad belőle mint fél tábla, és akkor megnyugszom, hogy az 2-3 sor már nem sok. Otthon meg 5-10 perccel többet tornázom, és utána már a csoki el van felejtve. Ez egyszer fordul elő velem havonta, de valószínű, hogy neked még kevesebbszer. :)

2009. dec. 11. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!