Sajnos bűnöztem reggel egy kicsit. Megettem egy baracklekváros és egy csokipudingos palacsintát. Ez kb hány kalória? Nem szeretnék 6-700 kalóriánál többet enni, szóval mit ehetek még ma, hogy ezt ne haladjam túl?
Már megint az önmagát éheztető palacsintás lány...
You are an idiot.
\o/ hóóóóóóóóóéééééééjjjjj \o/
még egy potenciális hullajelölt. és még a motorozás miatt szivat minden kolléga hogy belepusztulok...
gratulálok kedves kérdező, emellé a 700 kcal-ba szerintem egy jó mély levegő fér.
egyébként meg figyeld majd meg a menstruációdat. figyeld jól, és ha még nem akkor valszeg a közeljövőben huss. eltűnik. nagy varázsló ez a szervezet. kár hogy az orvostudomány már ennyire fejlett hogy tud majd jó százalékkal segíteni rajtad. persze a hormonkezelés hízással fog járni... de sebaj. jó az út
\o/ haaaaaaaaaaaaaaajrááááááááááááá \o/
nem szoktam száguldozni, odafigyelek hogy ne csapjanak el, plusz fullbőr protektor, bukó, sok éves gyakorlat. tudom hogy így is necc mert ha elcsapnak akkor el vagyok csapva, de azért ez a kockázat eléggé minimalizálható.
600-as gsxr van jelenleg, de szerintem amióta nálam van 2x pörgött többet mint 5000... egyébként városban szépen, nyugisan, eco módban megyek. vadulni nem szokásom sehol. gyűlölöm is tiltáson járó egykerekező majmokat:)
Ok, balesetmentes közlekedést és szép napot!
(Elnézést, hogy a palacsintás dologra nem válaszoltam, csak semmi nem jutott az eszembe.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!