Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bűnöztem a fogyókúrám alatt,...

Bűnöztem a fogyókúrám alatt, hogyan kompenzálhatnám ezt?

Figyelt kérdés
Fogyózom +intenziven sportolok egy ideje,nem jelentős a túlsúly (10kg +),de szeretnék ellene tenni. A problémám az,hogy vendégségben voltunk és a diétámmal össze egyeztethetetlen dolgokat fogyasztottam (az illem úgy kivánta):Ittam két stampó mézes pálinkát és gyrost (csirkemellből)tortilla tekercsben +utána kis fagyit.Nem akarom veszélybe sorolni,amit eddig a fogyásban elértem.Szerintetek ha ma már nem eszem,csak zöld teát iszom ill. holnap csak zöldség lesz napirenden,kompenzálható a dolog?
2011. jún. 13. 15:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell semmit kompenzálni, ha egyébként egészségesen, kiegyensúlyozottan táplálkozol és mozogsz, akkor egy-egy ilyen nap teljesen belefér. pont hogy egyél még valamit ma, mert felesleges koplalni egy fél napot, attól csak rosszabb lesz.
2011. jún. 13. 15:26
 2/19 anonim ***** válasza:
egy félórával mozogj többet :D és nem lessz bőn tudatod :D
2011. jún. 13. 15:29
 3/19 anonim ***** válasza:
amúgy mit eszel és milyen paramétereid vannak, mit és mennyit sportolsz?
2011. jún. 13. 15:30
 4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)!Nem konkrét fogyókúrát csinálok,inkább egészséges életmódra váltottam no szénhidrát és cukor (Kivéve ma :D),és torna (Rubint Réka)minden nap.164 cm vagyok és 66 kg-ami a paramétereimet illeti.
2011. jún. 13. 15:39
 5/19 anonim ***** válasza:

és ma mit ettél?

mármint egy teljesen egészséges tortillatekercsen és egy kis fagyin kívül, mert ha csak ezt és ettől bűntudatod van, akkor valami nagyon komoly baj van veled

2011. jún. 13. 15:43
 6/19 A kérdező kommentje:
Reggelire ettem natúr joghurtot zabpehellyel,10:00 körül almát.Ebédre voltunk hivatalosak,ott volt a "bűnözésem" ;),kb egy órája értünk haza,azóta nem ettem,de nem is vagyok éhes.
2011. jún. 13. 15:55
 7/19 anonim ***** válasza:

ó istenem, magyarul koplalsz...

tegnap mit ettél?

2011. jún. 13. 15:58
 8/19 anonim ***** válasza:
A cukrot és a szénhidrátot nem vonhatod meg teljesen magadtol,mert ezekre az agyadnak is szüksége van!!!
2011. jún. 13. 16:06
 9/19 A kérdező kommentje:
Neeem,nem nem koplalok! Naponta 5x eszem kisebb adagokat.Igyekszem összeállitani egy ismerősöm segitségével mi az ami belefér.Mondom a szénhidrát és a cukor amit száműztem az étrendemből,a sport pedig aktiv szerepet kapott.Én pont nem vagyok az a fajta,aki be tudna tartani ilyen koplalok és mindent megvonok magamtól életmódot.Nálam nem az a fontos,hogy gyorsan fogyjak,hanem inkább lassan ,de biztosan és tartósan.Ma azért is ettem kevesebbet reggel,mert sejtettem,hogy a vendégségben mi lesz várható ;),de bevállaltam és igen,most bevallom kicsit bűntudatom van.
2011. jún. 13. 16:09
 10/19 A kérdező kommentje:
A szénhidrátok tudtommal a teljes kiőrlésű dolgokban is benne vannak + a zabpehelyben stb.Ilyen lassan felszivódó szénhidrátokat azért fogyasztok.
2011. jún. 13. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!