Mondanátok nekem inspiráló, biztató dolgokat, hogy sikerüljön a fogyókúrám?
Itt a kérdésem inspirációnak-
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__1815170..
Szia!
Én is nagyon sokáig így voltam ahogy te,aztán már az 1000. "majd hétfőn elkezdem a diétát,de ma még tartok egy zaba napot" után elegem lett,kész,itt a vége!!!Minden fejben dől el,közhely,de nagy igazság.Meg az is motivált persze,hogy magamnak meg akarok felelni,mert nem vagyok magammal elégedett,ezáltal nem is vagyok túl magabiztos,de ha lefogyok,és bomba alakom lesz,sokkal több önbizalmam lesz,felmerek venni miniszoknyát,csini ruhákat,forró nacit.Meg tetszeni akarok egy srácnak,és tudom,hogy nagyon nagy a konkurencia,még hozzá nem is akármilyen az a konkurencia,szebbnél szebb lányok,valahogy fel kell vennem velük a versenyt,már pedig ez olyan testalkattal nem megy ami nekem van.
Engem ezek motiválnak leginkább.Most már kb.2 hete diétázom,szerintem egész jól megy,hétfőn mérlegelek.A múlt héten fogytam 1 kg-t,most a héten szerintem lement 2 is,legalábbis nagyon remélem:)
keress egy képet, hogy milyen alakot szeretnél (persze olyat amit képes is vagy elérni) és rakd ki háttérnek gépre, telóra vagy nyomtasd ki és tedd ki a hűtőre vagy akárhová
vagy újságból is kivághatod
én azt csinálom, hogy ha pl.: kekszet eszem akkor azt nyomban igyekszem is ledolgozni, tornázom
ha éhes vagy igyál vizet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!